Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2016/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
: зб. наук. пр..- Харків
Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Михайлов В. М., Онищенко В. М. Теоретичні та практичні передумови вдосконалення технології склеєних кишкових оболонок. - C. 7-15.
  4. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Тимофєєва Н.М., Лосєва С. М., Котюк Т. В. Нові бісквіти та хлібобулочні вироби, вітамінізовані натуральними каротиноїдними рослинними нанодобавками, для оздоровчого харчування. - C. 15-30.
  5. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Радченко Л. О., Таубер Р. Д., Тимофєєва Н. М., Юр’єва О. О. Нове слово в технології отримання продуктів на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесу. - C. 31-42.
  6. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Котюк Т. В., Погарський А. С., Лосєва С. М. Технологія наноструктурованих рослинних добавок із використанням неферментативного біокаталізу – механолізу біополімерів (гетерополісахаридів і білка). - C. 43-56.
  7. Євлаш В. В., Горбань В. Г., Нікітін С. В. Органолептичні показники та дегустаційне оцінювання фруктових батончиків, збагачених сушеними сланями ламінарії та вакаме. - C. 57-67.
  8. Євлаш В. В., Гриньова Д. В. Удосконалення технології сосисок із використанням м’яса перепелів. - C. 68-79.
  9. Снєжкін Ю. Ф., Петрова Ж. О., Пазюк В. М., Дуб В. В. Створення нових теплотехнологій отримання якісних фолатовмісних функціональних порошків. - C. 80-89.
  10. Дорохович А. М., Божок О. С., Мазур Л. С. Використання тагатози та мальтитолу під час виробництва жувальної карамелі спеціального призначення. - C. 90-101.
  11. Черно Н. К., Озоліна С. О., Нікітіна О. В. Технологія дієтичних добавок із печериці двоспорової (Agaricus bisporus). - C. 102-112.
  12. Уханова І. М. Особливості використання ретентату з метою отримання високоякісного напою оздоровчого характеру. - C. 113-126.
  13. Назаренко Ю. В., Ященко С. Ю. Особливості використання молочної сироватки та ретентату, отримання високоякісних напоїв оздоровчого харчування. - C. 127-142.
  14. Дзюба Н. А., Землякова О. В., Педак К. Г. Основи моделювання раціонального харчування в умовах порушеного екологічного стану. - C. 142-151.
  15. Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Михайлова С. В. Розробка комплексу технологічного обладнання для виробництва печених пиріжків. - C. 154-161.
  16. Deynichenko G., Mazniak Z., Guzenko V., Ebanugwa О. Study of processing ultrafiltration curdy whey. - C. 162-170.
  17. Дейниченко Г. В., Самойчук К. О., Левченко Л. В. Аналітичні дослідження енерговитрат пульсаційного гомогенізатора молока. - C. 170-181.
  18. Токар А. Ю., Миронюк С. С. Вплив оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час їх обсмажування. - C. 181-192.
  19. Чернюшок О. А., Федоров В. Г., Кепко О. І. Інтенсивність кріогенної обробки м’ясопродуктів. - C. 193-201.
  20. Доломакін Ю. Ю., Бабанов І. Г., Житнецький І. В. Тривалість основних етапів приготування рідкої опари, визначена непрямим методом. - C. 201-211.
  21. Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Галушко Н. О., Борисова А. О. Забезпечення добових потреб у нутрієнтах раціонами одноразового споживання третього покоління. - C. 212-223.
  22. Коваленко О. А., Ковбаса В. М., Радзієвська І. Г., Гребень Б. В., Нагорний В. Ю. Дослідження стабільності рослинних олій та їх купажів під час обсмажування картопляних чіпсів. - C. 223-231.
  23. Жулінська О. В., Свідло К. В., Мостова Л. М., Мартиненко Л. Г. Розробка фізіологічно-математичної моделі оцінки якості харчової продукції. - C. 231-241.
  24. Kolesnyk T., Kolesnyk A. The research of growth and toxin formation of botulism bacilli in boiled sausages containing color agent from blood. - C. 241-248.
  25. Левчук І. В., Кіщенко В. А., Тимченко В. К., Куниця К. В., Арутюнян Т. В. Наукові аспекти методу визначення консервантів у олієжировмісних продуктах. - C. 249-263.
  26. Кійко В. В., Аннєнкова Н. Б., Бочко І. В. Аналіз споживчих переваг та шляхи вдосконалення асортименту хлібців. - C. 264-274.
  27. Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Павлюк І. М. Оптимізація добових і циклових раціонів для систем харчування лікувальної дії. - C. 275-284.
  28. Погожих М. І., Синєкоп М. С., Пак А. О., Чеканов М. А. Сумісне використання R-функцій і проекційного методу в задачах теорії сушіння. - C. 284-293.
  29. Погожих М. І., Пархоменко Л. О., Іштван Є. О. Фізико-математичне моделювання полів температури під час теплообміну для тіл скінченних розмірів. - C. 293-301.
  30. Корнієнко Л. В., Мирончук В. Г. Дослідження процесу зворотнього осмосу ультрафільтраційного пермеату післяспиртової зернової барди. - C. 302-309.
  31. Шаповалова Н. П., Рудавська М. В. Збивні кондитерські вироби з подовженим терміном зберігання. - C. 310-323.
  32. Дьяков О. Г., Торяник Д. О., Павлюк І. М. Особливості визначення Т2 на імпульсному ЯМР. - C. 324-330.
  33. Захаренко В. О., Гайдамаха Л. А. Проблема пористості і якості харчових продуктів. - C. 331-341.
  34. Сорокіна С. В., Акмен В. О. Експертиза різних сортів зрізаних троянд. - C. 342-352.
  35. Пенкіна Н. М., Колесник В. В., Каламайко Г. О. Комплексна оцінка якості жіночих гігієнічних прокладок. - C. 353-363.
  36. Алфавітний покажчик. - C. 364-365.
  37. Вимоги до оформлення статей. - C. 372-377.
2016
Вип. 1 (23)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського