Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2015/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
: зб. наук. пр..- Харків
Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Борисова А. О. Нетрадиційні борошняні вироби та їх внесок у забезпечення добових потреб у нутрієнтах циклових раціонів. - C. 7-16.
  4. Pavlyuk R., Pogarskaya V., Bessarab A., Borysova A., Balabai K. Cryogenic technology of fine-dispersed powdered additives from topinambour. - C. 17-28.
  5. Pavlyuk R., Pogarskaya V., Каplun O, Borysova A., Loseva S. The new in freezing tecnology of chlorophyll-containing vegetables with record characteristics. - C. 29-39.
  6. Одарченко А. М., М’ячиков О. В., Гасай Є. Л., Албатова Я. Ю. Новий вид спреду підвищеної біологічної цінності. - C. 40-49.
  7. Камсуліна Н. В., Скуріхіна Л. А., Губаль Л. М. Дослідження функціонально-технологічних властивостей білків із насіння соняшнику. - C. 50-61.
  8. Онищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Мілько Р. О. Удосконалення технології склеєних кишкових оболонок. - C. 61-69.
  9. Шидакова-Каменюка О. Г., Новік Г. В., Касабова К. Р., Кравченко О. І. Перспективи використання шротів горіхової сировини для збагачення борошняних кондитерських виробів. - C. 69-81.
  10. Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Сефіханова К. А., Гончарова К. М. Обґрунтування економічної доцільності використання напівфабрикатів білково-вуглеводних. - C. 82-93.
  11. Дейниченко Г. В., Погребняк А. В. Гідроструминне водополімерне pозрізання заморожених харчових продуктів. - C. 94-103.
  12. Deynichenko G., Маzniak Z., Guzenko V., Danilenko V. Analytical characteristics of modern processes water treatment. - C. 103-113.
  13. Постнов Г. М., Круглова О. А., Червоний В. М., Яковлєв О. В. Економічна ефективність упровадження ультразвукового апарата для соління риби. - C. 114-123.
  14. Петренко О. В., Семенюк Д. П. Використання сучасних інженерних рішень під час проектування систем холодопостачання на шляху до енергозбереження та енергоефективності. - C. 123-134.
  15. Савченко-Перерва М. Ю. Експериментальне дослідження впливу апаратів із зустрічними закрученими потоками на ефективність уловлення. - C. 134-146.
  16. Мykhailov V., Mayak O., Sardarov A. Use of dihydroquercetine in alcohol-free beverages. - C. 147-155.
  17. Пасічний В. М., Гередчук А. М., Герасименко М. Ю., Неводюк І. В. Дослідження властивостей білково-жирових емульсій для м’ясовмісних напівфабрикатів оздоровчого спрямування. - C. 155-165.
  18. Осокіна Н. М., Любич В. В., Возіян В. В. Вихід борошна із зерна спельти залежно від зволожування та відволожування зерна. - C. 165-176.
  19. Сидоренко О. В., Коротецький В. П., Боліла Н. О. Напрями реформування галузі рибного господарства України. - C. 176-187.
  20. Колесник Т. Л., Колесник А. О. Дослідження безпеки варених ковбас, що містять барвник із крові, за санітарно-бактеріологічними показниками. - C. 188-197.
  21. Шубіна Л. Ю., Доманова О. В., Дзигар В. С. Динаміка якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках під час зберігання. - C. 197-204.
  22. Доманова О. В., Ільченко А. А. Дослідження якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках. - C. 204-213.
  23. Ющенко Н. М., Белемець Т. О. Використання молочної сироватки для отримання екстрактів на основі листя стевії. - C. 214-222.
  24. Ковальов О. В., Миколів І. М., Бабко Є. М., Якобчук Р. Л. Двохетапне випікання хліба з використанням проміжного вакуумно-випарного охолодження. - C. 222-232.
  25. Cherevko A., Кrutovyi G., Zaparenko G., Borysova A. Quantitative analysis of nutrients balance in daily diets of the second generation. - C. 233-242.
  26. Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Борисова А. О. Довготривалі циклові раціони в системах харчування: забезпечення добових потреб у дефіцитних нутрієнтах. - C. 242-254.
  27. Михайлов В. М., Синєкоп М. С., Пархоменко Л. О., Михайлова С. В., Софронова М. С. Використання R-функцій для математичного моделювання процесів теплової обробки. - C. 254-261.
  28. Головко М. П., Применко В. Г., Головко Т. М. Дослідження мікробіологічних показників якості соусу емульсійного типу "Селеновий". - C. 262-269.
  29. Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Дослідження якісного складу мінеральних речовин м’якого тіла прісноводних двостулкових молюсків роду Anodonta та їх морських аналогів – молюсків роду Mytilus. - C. 270-278.
  30. Головко М. П., Павліш Л. О. До питання нормування якості та безпечності кухонної солі. - C. 278-286.
  31. Корзун В. Н., Антонюк І. Ю. Технологія каннеллоні "Сорренто" із підвищеним вмістом йоду та фолієвої кислоти. - C. 286-295.
  32. Черно Н. К., Озоліна С. О., Нікітіна О. В. Отримання залізовмісних комплексів на основі полісахаридів гливи звичайної (Pleurotus ostreatus). - C. 295-303.
  33. Біленька І. Р., Лазаренко Н. А., Голінська Я. А. Розробка композицій для виробництва концентрованої продукції з використанням пастернаку. - C. 303-315.
  34. Кочубей-Литвиненко О. В., Іщенко В. М., Лопатько К. Г., Фоменко В. В. Перетворення компонентів молочної сироватки в процесі електроіскрового оброблення. - C. 316-326.
  35. Харандюк Т. В., Косів Р. Б., Паляниця Л. Я., Березовська Н. І. Вплив концентрації сусла на стадії культивування дріжджів на зброджування висококонцентрованого пивного сусла. - C. 326-335.
  36. Шматков Д. І., Артюх С. М., Кіпоренко Г. С. Дослідження можливостей застосування термоіндикаторних фарб для контролю якості харчових продуктів. - C. 335-343.
  37. Мостика К. В. Оцінка конкурентоспроможності віскі в Україні. - C. 343-355.
  38. Дюкарева Г. І., Полупан В. В., Войник В. І. Порядок та особливості митного оформлення косметичних кремів під час переміщення через митний кордон у режимі "Імпорт". - C. 356-366.
  39. Алфавітний покажчик. - C. 367-368.
  40. Вимоги до оформлення статей. - C. 375-380.
2015
Вип. 2 (22)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського