Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2014/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
: зб. наук. пр..- Харків
Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Секція 1. Нові технології продуктів харчування

  4. Михайлов В. М., Чуйко М. М., Чуйко А. М. Маркетингові дослідження щодо підвищення ефективності просування на вітчизняний ринок нових функціональних продуктів. - C. 7-15.
  5. Нечепуренко К. Б., Листопадна М. В., Пивоваров П. П. Дослідження термостабільних структурованих емульсій у технології м’ясних січених виробів. - C. 16-24.
  6. Любенко Г. Д., Обозна М. В., Перцевой Ф. В., Дьяков О. Г. Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинці . - C. 25-32.
  7. Обозна М. В., Перцевой Ф. В., Дьяков О. Г. Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті. - C. 32-42.
  8. Черно Н. К., Озоліна С. О., Нікітіна О. В. Дослідження умов вилучення спирто- та водорозчинних речовин із культивованих грибів. - C. 43-50.
  9. Кравченко М. Ф., Криворучко М. Ю., Антоненко А. В. Безпечність нових борошняних виробів на основі пророщеного зерна пшениці. - C. 51-58.
  10. Юрченко С. Л. Дослідження властивостей сучасної рибноїсировини та розробка технології фірмових рибних страв. - C. 58-64.
  11. Цуканова О. С., Кучерук З. І. Дослідження перетравлюваності вуглеводів безбілкового хліба в умовах іn vitro. - C. 64-72.
  12. Набоков Д. О., Гревцева Н. В., Дьяков О. Г., Моргун О. В. Вплив овочевих кріопаст на час спін-спінової релаксації у макаронному тісті. - C. 72-80.
  13. Шидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Гогулько Н. В. Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіту. - C. 80-89.
  14. Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В. Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві м'ясних страв. - C. 89-98.
  15. Калакура М. М., Щирська О. В. Розробка нової технології десертних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами. - C. 99-107.
  16. Кушнір Н. А. Основи технології отримання колагену з рибної колагеновмісної сировини. - C. 107-116.
  17. Секція 2. Обладнання харчових виробництв та удосконалення процесів і апаратів харчових виробництв

  18. Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Рудоченко О. В. Визначення показників безпеки напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотин. - C. 117-123.
  19. Дейниченко Г. В., Карнаушенко Ю. В., Гузенко В. В., Мар'єнков Ю. І. Аналітичний огляд прогресивних процесів сушіння гідробіонтів. - C. 124-133.
  20. Потапов В. О., Гриценко О. Ю. Аналіз енергоефективності процесу сушіння в тепломасообмінному модуліза умови підвищеного тиску. - C. 133-141.
  21. Савченко-Перерва М. Ю., Якуба О. Р. Удосконалення апаратів із зустрічними закрученими потоками для харчових виробництв. - C. 142-147.
  22. Постнов Г. М., Червоний В. М., Василенко В. Ю. Інноваційний спосіб отримання майонезу. - C. 147-152.
  23. Постнов Г. М., Чеканов М. А., Червоний В. М., Яковлєв О. В. Електрохімічний метод визначення швидкості перебігу масообмінних процесів під час засолення океанічної риби. - C. 153-160.
  24. Маяк В. І., Маяк О. А., Ляшенко Б. В., Сардаров А. М. Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини. - C. 160-167.
  25. Білецький Е. В., Петренко О. В. Визначення гідравлічних опорів під час течії степеневих рідин. - C. 167-176.
  26. Секція 3. Підвищення якості харчових продуктів

  27. Черевко О. І., Крутовий Ж. А. Про створення індивідуальних систем управління харчуванням лікувального призначення. - C. 177-186.
  28. Головко М. П., Колесник Т. Л., Яковлєв І. О. Формування нових поживних властивостей варених ковбас. - C. 187-193.
  29. Постнова О. М., Лисюк Г. М., Париш П. С. Дослідження впливу нетрадиційної сировини з оболонки гречки на властивості бісквіта. - C. 194-202.
  30. Свідло К. В., Пересічний М. І. Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення. - C. 202-209.
  31. Прісс О. П., Калитка В. В. Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур. - C. 209-221.
  32. Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Зміни показників якості маффінів оздоровчого призначення під час зберігання. - C. 221-231.
  33. Камсуліна Н. В., Дроменко О. Б., Городажев Д. А. Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми "Scanflavour". - C. 231-242.
  34. Дюкарева Г. І., Соколовська О. О. Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агару. - C. 242-251.
  35. Прісс О. П., Кулик А. С. Якісні показники зелені петрушки під час зберігання з використанням гідрогелю та антиоксидантів. - C. 252-261.
  36. Сердюк М. Є., Байбєрова С. С. Прогнозування якісних технічних показників плодів яблуні залежно від стресових абіотичних факторів. - C. 261-272.
  37. Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування

  38. Дьяков О. Г., Воронцова Ж. В., Торяник О. І. Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктах. - C. 273-281.
  39. Хомич Г. П. Використання ферментативного каталізу під час виробництва соку з чорниці. - C. 281-291.
  40. Малафаєв М. Т. Обертання молекул води як рух сферичного маятника в неоднорідному полі сил. - C. 291-298.
  41. Крутовий Ж. А. Системи харчування лікувально-профілактичної дії та математичний інструментарій для їх створення. - C. 299-308.
  42. Артамонова М. В., Пілюгіна І. С. Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобини. - C. 308-318.
  43. Мостова Л. М., Комарова М. О., Мартиненко Л. Г. Моделювання впливу технологічних параметрів на час термічної обробки харчових продуктів. - C. 318-326.
  44. Медведкова І. І. Аналіз вмісту білків та амінокислот під час зберігання свіжих культивованих грибів Pleurotus ostreatus. - C. 327-336.
  45. Потапов В. О., Семенюк Д. П. Тривалість заморожування харчової сировини з урахуванням теплофізичних характеристик. - C. 337-343.
  46. Секція 5. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів

  47. Сорокіна С. В., Акмен В. О. Проведення екпертизи твердого туалетного мила. - C. 344-352.
  48. Шайхлісламов З. Р., Янушкевич Д. А. Актуальні питання розвитку інформаційних технологій під час митного оформлення товарів і транспортних засобів. - C. 353-360.
  49. Секція 6. Інформаційні технології в науці та навчальному процесі

  50. Гірінова Л. В., Сибірякова І. Г. Можливості технологій cloud computing у дистанційному навчанні. - C. 361-369.
  51. Лебединець І. В., Саєнко С. Ю., Костенко С. М. Застосування комп’ютерного моделювання під час проведення лабораторних робіт. - C. 369-.
  52. Алфавітний покажчик. - C. 379-380.
2014
Вип. 1 (19)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського