Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2014/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр..- Харків Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv- Титул.
- Зміст.
Секція 1. Нові технології продуктів харчування
- Михайлов В. М., Чуйко М. М., Чуйко А. М. Маркетингові дослідження щодо підвищення ефективності просування на вітчизняний ринок нових функціональних продуктів. - C. 7-15.
- Нечепуренко К. Б., Листопадна М. В., Пивоваров П. П. Дослідження термостабільних структурованих емульсій у технології м’ясних січених виробів. - C. 16-24.
- Любенко Г. Д., Обозна М. В., Перцевой Ф. В., Дьяков О. Г. Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинці . - C. 25-32.
- Обозна М. В., Перцевой Ф. В., Дьяков О. Г. Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті. - C. 32-42.
- Черно Н. К., Озоліна С. О., Нікітіна О. В. Дослідження умов вилучення спирто- та водорозчинних речовин із культивованих грибів. - C. 43-50.
- Кравченко М. Ф., Криворучко М. Ю., Антоненко А. В. Безпечність нових борошняних виробів на основі пророщеного зерна пшениці. - C. 51-58.
- Юрченко С. Л. Дослідження властивостей сучасної рибноїсировини та розробка технології фірмових рибних страв. - C. 58-64.
- Цуканова О. С., Кучерук З. І. Дослідження перетравлюваності вуглеводів безбілкового хліба в умовах іn vitro. - C. 64-72.
- Набоков Д. О., Гревцева Н. В., Дьяков О. Г., Моргун О. В. Вплив овочевих кріопаст на час спін-спінової релаксації у макаронному тісті. - C. 72-80.
- Шидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Гогулько Н. В. Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіту. - C. 80-89.
- Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В. Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві м'ясних страв. - C. 89-98.
- Калакура М. М., Щирська О. В. Розробка нової технології десертних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами. - C. 99-107.
- Кушнір Н. А. Основи технології отримання колагену з рибної колагеновмісної сировини. - C. 107-116.
Секція 2. Обладнання харчових виробництв та удосконалення процесів і апаратів харчових виробництв
- Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Рудоченко О. В. Визначення показників безпеки напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотин. - C. 117-123.
- Дейниченко Г. В., Карнаушенко Ю. В., Гузенко В. В., Мар'єнков Ю. І. Аналітичний огляд прогресивних процесів сушіння гідробіонтів. - C. 124-133.
- Потапов В. О., Гриценко О. Ю. Аналіз енергоефективності процесу сушіння в тепломасообмінному модуліза умови підвищеного тиску. - C. 133-141.
- Савченко-Перерва М. Ю., Якуба О. Р. Удосконалення апаратів із зустрічними закрученими потоками для харчових виробництв. - C. 142-147.
- Постнов Г. М., Червоний В. М., Василенко В. Ю. Інноваційний спосіб отримання майонезу. - C. 147-152.
- Постнов Г. М., Чеканов М. А., Червоний В. М., Яковлєв О. В. Електрохімічний метод визначення швидкості перебігу масообмінних процесів під час засолення океанічної риби. - C. 153-160.
- Маяк В. І., Маяк О. А., Ляшенко Б. В., Сардаров А. М. Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини. - C. 160-167.
- Білецький Е. В., Петренко О. В. Визначення гідравлічних опорів під час течії степеневих рідин. - C. 167-176.
Секція 3. Підвищення якості харчових продуктів
- Черевко О. І., Крутовий Ж. А. Про створення індивідуальних систем управління харчуванням лікувального призначення. - C. 177-186.
- Головко М. П., Колесник Т. Л., Яковлєв І. О. Формування нових поживних властивостей варених ковбас. - C. 187-193.
- Постнова О. М., Лисюк Г. М., Париш П. С. Дослідження впливу нетрадиційної сировини з оболонки гречки на властивості бісквіта. - C. 194-202.
- Свідло К. В., Пересічний М. І. Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення. - C. 202-209.
- Прісс О. П., Калитка В. В. Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур. - C. 209-221.
- Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Зміни показників якості маффінів оздоровчого призначення під час зберігання. - C. 221-231.
- Камсуліна Н. В., Дроменко О. Б., Городажев Д. А. Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми "Scanflavour". - C. 231-242.
- Дюкарева Г. І., Соколовська О. О. Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агару. - C. 242-251.
- Прісс О. П., Кулик А. С. Якісні показники зелені петрушки під час зберігання з використанням гідрогелю та антиоксидантів. - C. 252-261.
- Сердюк М. Є., Байбєрова С. С. Прогнозування якісних технічних показників плодів яблуні залежно від стресових абіотичних факторів. - C. 261-272.
Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування
- Дьяков О. Г., Воронцова Ж. В., Торяник О. І. Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктах. - C. 273-281.
- Хомич Г. П. Використання ферментативного каталізу під час виробництва соку з чорниці. - C. 281-291.
- Малафаєв М. Т. Обертання молекул води як рух сферичного маятника в неоднорідному полі сил. - C. 291-298.
- Крутовий Ж. А. Системи харчування лікувально-профілактичної дії та математичний інструментарій для їх створення. - C. 299-308.
- Артамонова М. В., Пілюгіна І. С. Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобини. - C. 308-318.
- Мостова Л. М., Комарова М. О., Мартиненко Л. Г. Моделювання впливу технологічних параметрів на час термічної обробки харчових продуктів. - C. 318-326.
- Медведкова І. І. Аналіз вмісту білків та амінокислот під час зберігання свіжих культивованих грибів Pleurotus ostreatus. - C. 327-336.
- Потапов В. О., Семенюк Д. П. Тривалість заморожування харчової сировини з урахуванням теплофізичних характеристик. - C. 337-343.
Секція 5. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів
- Сорокіна С. В., Акмен В. О. Проведення екпертизи твердого туалетного мила. - C. 344-352.
- Шайхлісламов З. Р., Янушкевич Д. А. Актуальні питання розвитку інформаційних технологій під час митного оформлення товарів і транспортних засобів. - C. 353-360.
Секція 6. Інформаційні технології в науці та навчальному процесі
- Гірінова Л. В., Сибірякова І. Г. Можливості технологій cloud computing у дистанційному навчанні. - C. 361-369.
- Лебединець І. В., Саєнко С. Ю., Костенко С. М. Застосування комп’ютерного моделювання під час проведення лабораторних робіт. - C. 369-.
- Алфавітний покажчик. - C. 379-380.
| 2014 | | Вип. 1 (19)
|
|
|
|