Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2013/1(2)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
: зб. наук. пр..- Харків
Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Секція 1. Нові технології продуктів харчування

  4. Головко Т. М., Головко М. П., Геліх А. О. Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Аnodonta для ресторанного господарства. - C. 3-9.
  5. Тележенко Л. М., Кушнір Н. А., Кашкано М. А. До питання розробки композицій каш функціонального призначення. - C. 10-17.
  6. Тележенко Л. М., Жмудь А. В. Формування структури соусів-дресингів. - C. 17-24.
  7. Юрченко С. Л., Сороколат Н. В. Дослідження впливу технологічнихчинників на властивості піни. - C. 25-32.
  8. Козонова Ю. О. Напої для спортсменів нового покоління. - C. 33-40.
  9. Павлюк Р. Ю., Павлишин М. Л. Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловості . - C. 40-47.
  10. Секція 2. Обладнання харчових виробництв та удосконалення процесів і апаратів харчових виробництв

  11. Михайлов В. М., Брильов Є. А., Яцук А. Л. Експериментальне визначення коефіцієнта проникності та коефіцієнта опору пористих матеріалів. - C. 48-54.
  12. Кіптела Л. В., Плевако В. П., Загорулько А. М. Геометрія розміщення рефлекторав ІЧ-сушарках плодоягідної сировини. - C. 54-59.
  13. Маяк В. І., Ляшенко Б. В., Маяк О. А., Сардаров А. М., Осьмак О. О. Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання. - C. 59-65.
  14. Маяк В. І., Ляшенко Б. В., Маяк О. А., Сардаров А. М., Осьмак О. О. Рівняння стаціонарного руху в’язкопластичних рідин. - C. 66-73.
  15. Потапов В. О., Качалов В. В., Михайлова С. В. До питання розрахунку внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктів. - C. 73-81.
  16. Секція 3. Підвищення якості харчових продуктів

  17. Головко М. П., Колесник Т. Л., Колесник А. О., Головко Т. М. Вивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкою. - C. 82-89.
  18. Головко М. П., Рибцева А. А. Формування асортименту та якості фруктово-ягідних мармеладних виробів на основі дикорослих ягід. - C. 89-93.
  19. Пересічний М. І., Собко А. Б. Аналіз харчової та біологічної цінності пудингів функціонального призначення для харчування дітей дошкільного віку. - C. 93-99.
  20. Одарченко А. М., Карбівнича Т. В. Порівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправки. - C. 99-105.
  21. Одарченко А. М., Соколова Є. Б., Максимова А. А. Удосконалення конкурентоспроможності та платоспроможності підприємств м’ясної промисловості за рахунок упровадження системи НАССР. - C. 105-109.
  22. Дубініна А. А., Ленерт С. О., Хоменко О. О. Використання арахісу у виробництві продуктів функціонального призначення. - C. 109-116.
  23. Бондаренко В. Ф., Овчиннікова І. Ф., Круглова О. С. Товарознавча експертиза якості та безпечності горілки українських виробників. - C. 116-121.
  24. Дюкарева Г. І., Стьопін Р. О. Вплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробів. - C. 122-128.
  25. Шидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Місюля І. Вплив дієтичної добавки "клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печива. - C. 128-134.
  26. Рогова А. Л., Положишникова Л. О. Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта. - C. 134-141.
  27. Холодова О. Ю. Підвищення якості ковбасних виробів за рахунок використання зернобобової сировини. - C. 141-149.
  28. Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування

  29. Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду anodonta в ресторанному господарстві. - C. 150-156.
  30. Торяник О. І., Дьяков О. Г., Воронцова Ж. В. Визначення похибки параметрів нелінійної моделі. - C. 157-163.
  31. Обозна М. В., Чаговець В. В., Чаговець Л. О., Перцевой Ф. В. Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок. - C. 164-172.
  32. Маяк В. І., Маяк О. А. Структурно-механічні властивості цукатів із додаванням квіткового пилку. - C. 172-177.
  33. Кухтин М. Д., Мельнічук О. Є., Сельський Р. Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів "десерт із кавбуза". - C. 177-185.
  34. Артамонова М. В., Пілюгіна І. С., Іванова Н. C. изначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди. - C. 185-191.
  35. Василишина О. В. Особливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишні. - C. 191-196.
  36. Поварова Н. М. Виробництво ковбасних виробів із зниженим вмістом нітриту натрія. - C. 196-201.
  37. Секція 5. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів

  38. Головко М. П., Захаренко В. О., Сахедова О. Р., Циганенко В. В. Ринок взуття в Україні та аналіз двогодинної вологоємності натуральної шкіри. - C. 202-207.
  39. Головко М. П., Василенко О. О., Геліх А. О. Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів. - C. 207-213.
  40. Дубініна А. А., Ленерт С. О., Круглова О. С. Розробка раціональної форми паковання з комбінованого біорозкладувального пакувального матеріалу для фруктових та овочевих паст і соусів. - C. 213-219.
  41. Віннікова В. О., Бондаренко В. Ф., Березовський Д. В. Перспективи розвитку нових послуг в Україні. - C. 219-223.
  42. Секція 6. Інформаційні технології в науці та навчальному процесі

  43. Пілюгіна І. С., Аксьонова О. Ф., Сибірякова І. Г. Розробка програмного засобу навчального призначення для організації самостійної роботи студентів з теми "жорсткість води". - C. 224-230.
  44. Алфавітний покажчик. - C. 231.
2013
Вип. 1(2) (17)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського