Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2013/1(1)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
: зб. наук. пр..- Харків
Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Секція 1. Нові технології продуктів харчування

  4. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Носіченко Г. В., Какадій Ю. П., Соколова Л. М., Лосєва С. М. Нове в технології отримання заморожених ягід та пюре з рекордними характеристиками. - C. 3-9.
  5. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Юр’єва О. О., Наконечна Ю. Г., Бондаренко В. А. Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкції. - C. 9-18.
  6. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Наконечна Ю. Г., Кострова К. В., Лосєва С. М., Бутенко Н. В. Нові білкові наноструктуровані добавки із квасолі, соуси-діпи та закуски з їх використанням. - C. 19-27.
  7. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Тимофєєва Н. М., Максимова Н. П., Берестова А. А., Борисенко Т. О. Нанотехнології заморожених пюре із плодів цитрусових з унікальними характеристиками . - C. 27-36.
  8. Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Коробець Н. В., Ткаченко І. В. Нанотехнології дрібнодисперсних хлорофіловмісних рослинних оздоровчих добавок-барвників. - C. 36-43.
  9. Павлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г., Погарська В. В., Хоменко А. В., Кострова К. В., Кляп Т. П. Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологій. - C. 44-51.
  10. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Маціпура Т. С., Лосєва С. М., Граділь У. І. Нове про каротиноїди та окислювальні ферменти каротиноїдних овочів під час кріогенного "шокового" заморожування та подрібнення. - C. 52-60.
  11. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Стоєв С. С., Лосєва С. М. Інноваційна технологія замороженого дрібнодисперсного пюре із ягід журавлини. - C. 61-69.
  12. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Наконечна Ю. Г., Леухіна Л. В., Лосєва С. М. Технологія кріогенного подрібнення грибів печериці Agaricus bisporus та отримання дрібнодисперсних порошків. - C. 70-79.
  13. Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Максименко А. Є. Кінетика сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення. - C. 79-84.
  14. Коротаєва Є. О., Пивоваров П. П., Неклеса О. П. Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоків. - C. 84-89.
  15. Янчева М. О., Гринченко О. О. Фізико-хімічні та біохімічні основи використання низьких температур у технологіях переробки м'яса. - C. 89-97.
  16. Свідло К. В., Пересічний М. І. Овочеві страви геродієтичного призначення. - C. 97-104.
  17. Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Білоус В. І. Хімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом. - C. 104-108.
  18. Товма Л. Ф., Пуніна А. Д., Горальчук А. Б. Визначення закономірностей формування міжфазних адсорбційних шарів у технології повітряно-горіхового напівфабрикату. - C. 109-115.
  19. Секція 2. Обладнання харчових виробництв та удосконалення процесів і апаратів харчових виробництв

  20. Черевко О. І., Кіптела Л. В., Захаренко В. О., Загорулько О. Є. Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. - C. 116-123.
  21. Кіптела Л. В., Саєнко С. Ю., Загорулько А. М., Мольський О. С. Моделювання розповсюдження ІЧ-випромінювання в сушарках із циліндричною формою рефлектора. - C. 123-129.
  22. Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Лук'янов В. І. Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріванням. - C. 129-135.
  23. Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Аналіз процесів концентрування та очищення пектинових екстрактів. - C. 135-141.
  24. Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гафуров О. В., Підкорчевний О. О. Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини. - C. 141-147.
  25. Потапов В. О., Гриценко О. Ю., Пономаренко Ю. О. Дослідження процесу сушіння в масообмінних модулях під дією підвищеного тиску. - C. 148-153.
  26. Потапов В. О., Петренко О. В., Шевченко С. О., Манжай В. В. Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловості. - C. 154-159.
  27. Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В. Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої. - C. 159-165.
  28. Постнов Г. М., Червоний В. М., Яковлєв О. В., Беспалов Е. В. Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль. - C. 165-171.
  29. Саєнко С. Ю. Комп’ютерне моделювання відбивальної системи камери для сушіння. - C. 172-177.
  30. Афукова Н. О., Листопадна М. В. Організація та технічне оснащення виробництва бутербродної продукції. - C. 178-182.
  31. Михайлова С. В. Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочів. - C. 182-191.
  32. Храмичка Ю. Д. Аналіз кінетики впливу гідродинамічного модуля системи "вода–м'ясна сировина" на процес знезараження ультразвуковими хвилями. - C. 191-195.
  33. Погребняк А. В., Перкун І. В. Фізичний механізм гідроструминного розрізання харчових продуктів глибокого замороження та якість розрізу. - C. 196-202.
  34. Секція 3. Підвищення якості харчових продуктів

  35. Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Михайлов В. М., Запаренко Г. В. Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування. - C. 203-213.
  36. Дуденко Н. В., Янчева М. О., Ольховська В. С. Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду. - C. 213-219.
  37. Дуденко Н. В., Дубініна А. А., Синицина Г. А., Беляєва І. М. Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і ПЕТ-тарі. - C. 219-225.
  38. Притульська Н. В., Мотузка Ю. М., Антюшко Д. П. Законодавчо-нормативне забезпечення виробництва та обігу харчових продуктів для хворих. - C. 226-231.
  39. Погребняк В. Г., Перкун І. В., Погребняк А. В. Очищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтами. - C. 232-241.
  40. Одарченко А. М., Горенюк О. І., Слюсарєв В. О. Проблеми законодавчо-правової системи безпечності та якості товарів в Україні. - C. 241-245.
  41. Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Приказчикова Ю. Ю., Запаренко Г. В., Борисова А. О. Про системний підхід до розробки раціонів харчування. - C. 246-252.
  42. Дюкарева Г. І., Гасанова А. Е. Вплив еламіну та стевіозиду на якість клейковини борошна. - C. 252-256.
  43. Сподар К. В. Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочах. - C. 257-263.
  44. Гасай Є. Л. Перспективи використання кріоскопічного методу в товарознавчій оцінці замороженої риби та рибної продукції. - C. 263-270.
  45. Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування

  46. Черевко О. І., Крутовий Ж. А. Математичні аспекти збалансування складу нутрієнтів у системах харчування. - C. 271-287.
  47. Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Манжос Н. В., Приказчикова Ю. Ю., Запаренко Г. В. Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м’яса та риби. - C. 287-294.
  48. Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В. Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот. - C. 294-302.
  49. Перцевой М. Ф., Гурський П. В., Кузнецова Т. О. Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатину. - C. 302-310.
  50. Мостова Л. М., Мартиненко Л. Г., Комарова М. О., Галясний І. В. Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки. - C. 310-316.
  51. Сорокіна С. В., Афанасьєва В. А., Скляр Ю. В. Порівняльне тестування плодоовочевих консервів для дитячого харчування, що реалізуються в торговельній мережі Харкова. - C. 317-322.
  52. Сорокіна С. В., Афанасьєва В. А., Ліфанова Д. В. Товарознавчі аспекти дослідження спредів, що реалізуються в торговельній мережі Харкова. - C. 322-328.
  53. Секція 5. Інформаційні технології в науці та навчальному процесі

  54. Чаговець В. В. Сучасні технології розробки електронних підручників. - C. 329-336.
  55. Добровольська О. В. Використання інформаційно-комунікаційних технологій у дослідницькій діяльності студентів. - C. 337-343.
  56. Алфавітний покажчик. - C. 344-345.
2013
Вип. 1(1) (17)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського