Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2011/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
: зб. наук. пр..- Харків
Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Секція 1. Нові технології продуктів харчування

  4. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Глубокий Д. О., Балабай К. С. Нанотехнології гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених наноструктурованими каротиноїдними БАД. - C. 3-11.
  5. Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Самохвалова О. В., Кучерук З. І. До питання класифікації продуктів спеціального призначення. - C. 12-18.
  6. Гавриш А. В., Євлаш В. В., Нєміріч О. В. Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм заліза. - C. 19-26.
  7. Павлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г., Хоменко А. В., Кострова К. В. Інноваційні технології соусів-дресингів для оздоровчого харчування з використанням добавок із пряних овочів і вторинної молочної сировини. - C. 26-35.
  8. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Берестова А. А., Максимова Н. П., Юрченко І. С. Інноваційні технології розробки нових видів морозива для оздоровчого харчування. - C. 36-44.
  9. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Коробець Н. В., Козюрін Д. М. Розробка технології наноструктурованих хлорофіловмісних добавок із зелені петрушки та кропу з використанням механодеструкції та механоактивації . - C. 44-52.
  10. Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П., Лук’янова В. Г. Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму. - C. 53-62.
  11. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Носіченко Г. В., Какадій Ю. П., Ізотова Г. І. Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертів. - C. 62-71.
  12. Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Савченко О. О. Стабілізація каротиноїдів у порошкоподібних добавках із використанням натуральних антиоксидантів. - C. 71-79.
  13. Лисюк Г. М., Тимчук С. М., Нєміріч О. В. Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів. - C. 80-87.
  14. Мороз О. В., Нагорний О. Ю., Пивоваров Є. П. Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукції. - C. 87-95.
  15. Колеснікова М. Б., Бреславець Т. В., Юрченко С. Л. Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарства. - C. 95-102.
  16. Янчева М. О., Дроменко О. Б., Яковлева Ю. В. Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів. - C. 103-108.
  17. Сокур С. Л., М’ячиков О. В. Інформаційна технологія впливу на харчові продукти. - C. 108-114.
  18. Громова Т. Я., Крохальова А. А., Туринський В. М. Технологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молока. - C. 114-120.
  19. Секція 2. Обладнання харчових виробництв та удосконалення процесів і апаратів харчових виробництв

  20. Черевко О. І., Кіптела Л. В., Захаренко В. О., Загорулько О. Є., Постольнік Д. В. Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. - C. 121-128.
  21. Черевко О. І., Маяк О. А., Гарбузова О. С. Екструзія як процес реструктурування м'ясних продуктів. - C. 128-133.
  22. Маяк В. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В., Лихобаба О. В. Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратів. - C. 133-138.
  23. Погожих М. І., Пак А. О., Пак А. В., Жеребкін М. В. Технологія та обладнання для виробництва швидковідновлюваних каш із використанням принципів ЗТП-сушіння. - C. 138-145.
  24. Потапов В. О., Мольський С. М. Підвищення енергоефективності систем кондиціювання повітря із застосуванням принципу акумуляції холоду. - C. 145-152.
  25. Дейниченко Г. В., Потапов В. О., Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі. - C. 152-159.
  26. Кіптела Л. В., Плевако В. П., Костенко С. М., Постольнік Д. В., Загорулько А. М. ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини. - C. 160-163.
  27. Дейниченко Г. В., Захаренко В. О., Мазняк З. О., Гафуров О. В. Визначення структурних характеристик ультрафільтраційної мембрани ПАН-100. - C. 164-170.
  28. Потапов В. О., Семенюк Д. П., Петренко О. В., Шевченко С. О. Розробка системи обігріву фритюрниці з проміжним теплоносієм, збагаченим вуглецевими нанотрубками. - C. 171-176.
  29. Афукова Н. О., Рудь О. С. Організація та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатів. - C. 177-182.
  30. Дейниченко Г. В., Постнов Г. М., Червоний В. М., Нечипоренко Д. А., Головaньова С. П. Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода–м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізації. - C. 182-187.
  31. Постнов Г. М., Вялкіна С. П., Дмитревський Д. В. Розробка та впровадження в навчальний процес інтерактивних тестів із дисципліни "Механічне обладнання". - C. 187-193.
  32. Постнов Г. М., Дядюк М. А., Чеканов М. А. Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництві. - C. 194-200.
  33. Єфремов Ю. І., Потапов В. О., Одарченко М. С., Михайлова С. В. Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини. - C. 201-207.
  34. Михайлов В. М., Дьяков О. Г., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Долгих А. В. Створення передумов для удосконалення процесу теплової обробки кулінарних виробів. - C. 207-211.
  35. Cекція 3. Підвищення якості харчових продуктів

  36. Перцевой Ф. В., Обозна М. В., Жукова Я. Ф. Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним. - C. 211-220.
  37. Євлаш В. В., Погожих М. І., Акмен В. О. Формування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробів. - C. 220-227.
  38. Головко М. П., Колесник Т. Л., Колесник А. О. Вплив іонів кальцію напівфабрикату кісткового харчового на перетравлюваність білків м’ясних січених виробів. - C. 227-233.
  39. Лисюк Г. М., Шидакова-Каменюка О. Г. Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха". - C. 233-238.
  40. Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цибань Л. С. Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів. - C. 239-244.
  41. Головко М. П., Пак А. О., Чуйко М. М. Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію. - C. 245-250.
  42. Верешко Н. В., Набоков Д. О. Збагачення макаронних виробів каротиноїдами. - C. 250-254.
  43. Самохвалова О. В., Касабова К. Р., Олійник С. Г. Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикату. - C. 255-261.
  44. Одарченко Д. М., Одарченко М. С., Гасай Є. Л., Гордієнко В. В. Новий метод експертизи м’яса птиці. - C. 261-267.
  45. Одарченко А. М., Одарченко М. С., Бабіч А. О., Сюсель О. О. Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання. - C. 268-271.
  46. Мурликіна Н. В. Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії. - C. 272-280.
  47. Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К., Большакова В. А. Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів. - C. 280-288.
  48. Білецька Я. О. Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувача. - C. 288-293.
  49. Дюкарева Г. І., Білецька Я. О. Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіру. - C. 293-299.
  50. Сафонова О. М., Гавриш Т. В. Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок. - C. 300-305.
  51. Холодова О. А., Сафонова О. М. Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованого. - C. 305-309.
  52. Бенчук О. П., Чернявська Н. Г., Машта Н. О. Вплив рослинних добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктів. - C. 310-314.
  53. Левчук І. В., Кіщенко В. А., Осейко М. І. Аспекти моніторингу олії та насіння соняшнику. - C. 315-321.
  54. Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування

  55. Гурський П. В., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. Дослідження втрат речовин за гідротермічної обробки ядра соняшникового насіння. - C. 322-329.
  56. Погожих М. І., Цуркан М. М. Дослідження кінетики ЗТП-сушіння у функціональних місткостях із полімерних матеріалів. - C. 329-335.
  57. Захаренко В. О., Чуйко Л. О. До питання дослідження пористої будови тканин. - C. 335-341.
  58. Малафаєв М. Т., Торяник О. І. Дослідження в'язкості водних розчинів NаКМЦ. - C. 342-349.
  59. Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Чергіна І. О. Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах баклажанів, що реалізуються на ринках Харкова. - C. 349-354.
  60. Янютін Є. Г., Воропай Н. І. Регуляризація за методом А.М. Тихонова у задачі керування нестаціонарними коливаннями циліндричної оболонки. - C. 354-360.
  61. Перцевий М. Ф., Савгіра Ю. О., Кузнецова Т. О., Колеснікова М. Б. Якісна оцінка міжмолекулярної взаємодії в модельних розчинах харчових речовин. - C. 360-368.
  62. Аксьонова О. Ф., Пілюгіна І. С., Кожушко А. В. Створення навчальних фільмів із титриметричних методів аналізу. - C. 368-376.
  63. Рижкова Т. М., Коломитова В. О., Бондаренко Т. А. Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молока. - C. 376-381.
  64. Вишнікіна О. В., Вашкевич О. Ю. Ідентифікація коньячної продукції за допомогою спектрофотометричного методу. - C. 382-389.
  65. Софронова М. С. N-паралелепіпеди та N-політопи як об’єкти багатовимірних задач оптимізаційного геометричного проектування. - C. 390-396.
  66. Секція 5. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів

  67. Сорокіна С. В. Виявлення споживчих переваг до якості квіткових аксесуарів. - C. 397-403.
  68. Секція 6. Інформаційні технології в науці та навчальному процесі

  69. Кір’яков Ю. К., Тімофєєва О. М. Мінімізація виробничих витрат на підприємствах харчування. - C. 404-408.
  70. Землянко Ю. В. Сучасні тенденції використання інформаційних технологій у навчальному процесі. - C. 408-416.
  71. Тімофєєва О. М., Онопрієнко І. В. Використання електронних торгів в Інтернеті. - C. 416-423.
  72. Алфавітний покажчик. - C. 424-425.
2011
Вип. 2 (14)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського