Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2011/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр..- Харків Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv- Титул.
- Зміст.
Секція 1. Нові технології продуктів харчування
- Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Глубокий Д. О., Балабай К. С. Нанотехнології гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених наноструктурованими каротиноїдними БАД. - C. 3-11.
- Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Самохвалова О. В., Кучерук З. І. До питання класифікації продуктів спеціального призначення. - C. 12-18.
- Гавриш А. В., Євлаш В. В., Нєміріч О. В. Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм заліза. - C. 19-26.
- Павлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г., Хоменко А. В., Кострова К. В. Інноваційні технології соусів-дресингів для оздоровчого харчування з використанням добавок із пряних овочів і вторинної молочної сировини. - C. 26-35.
- Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Берестова А. А., Максимова Н. П., Юрченко І. С. Інноваційні технології розробки нових видів морозива для оздоровчого харчування. - C. 36-44.
- Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Коробець Н. В., Козюрін Д. М. Розробка технології наноструктурованих хлорофіловмісних добавок із зелені петрушки та кропу з використанням механодеструкції та механоактивації . - C. 44-52.
- Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П., Лук’янова В. Г. Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму. - C. 53-62.
- Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Носіченко Г. В., Какадій Ю. П., Ізотова Г. І. Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертів. - C. 62-71.
- Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Савченко О. О. Стабілізація каротиноїдів у порошкоподібних добавках із використанням натуральних антиоксидантів. - C. 71-79.
- Лисюк Г. М., Тимчук С. М., Нєміріч О. В. Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів. - C. 80-87.
- Мороз О. В., Нагорний О. Ю., Пивоваров Є. П. Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукції. - C. 87-95.
- Колеснікова М. Б., Бреславець Т. В., Юрченко С. Л. Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарства. - C. 95-102.
- Янчева М. О., Дроменко О. Б., Яковлева Ю. В. Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів. - C. 103-108.
- Сокур С. Л., М’ячиков О. В. Інформаційна технологія впливу на харчові продукти. - C. 108-114.
- Громова Т. Я., Крохальова А. А., Туринський В. М. Технологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молока. - C. 114-120.
Секція 2. Обладнання харчових виробництв та удосконалення процесів і апаратів харчових виробництв
- Черевко О. І., Кіптела Л. В., Захаренко В. О., Загорулько О. Є., Постольнік Д. В. Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. - C. 121-128.
- Черевко О. І., Маяк О. А., Гарбузова О. С. Екструзія як процес реструктурування м'ясних продуктів. - C. 128-133.
- Маяк В. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В., Лихобаба О. В. Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратів. - C. 133-138.
- Погожих М. І., Пак А. О., Пак А. В., Жеребкін М. В. Технологія та обладнання для виробництва швидковідновлюваних каш із використанням принципів ЗТП-сушіння. - C. 138-145.
- Потапов В. О., Мольський С. М. Підвищення енергоефективності систем кондиціювання повітря із застосуванням принципу акумуляції холоду. - C. 145-152.
- Дейниченко Г. В., Потапов В. О., Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі. - C. 152-159.
- Кіптела Л. В., Плевако В. П., Костенко С. М., Постольнік Д. В., Загорулько А. М. ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини. - C. 160-163.
- Дейниченко Г. В., Захаренко В. О., Мазняк З. О., Гафуров О. В. Визначення структурних характеристик ультрафільтраційної мембрани ПАН-100. - C. 164-170.
- Потапов В. О., Семенюк Д. П., Петренко О. В., Шевченко С. О. Розробка системи обігріву фритюрниці з проміжним теплоносієм, збагаченим вуглецевими нанотрубками. - C. 171-176.
- Афукова Н. О., Рудь О. С. Організація та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатів. - C. 177-182.
- Дейниченко Г. В., Постнов Г. М., Червоний В. М., Нечипоренко Д. А., Головaньова С. П. Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода–м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізації. - C. 182-187.
- Постнов Г. М., Вялкіна С. П., Дмитревський Д. В. Розробка та впровадження в навчальний процес інтерактивних тестів із дисципліни "Механічне обладнання". - C. 187-193.
- Постнов Г. М., Дядюк М. А., Чеканов М. А. Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництві. - C. 194-200.
- Єфремов Ю. І., Потапов В. О., Одарченко М. С., Михайлова С. В. Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини. - C. 201-207.
- Михайлов В. М., Дьяков О. Г., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Долгих А. В. Створення передумов для удосконалення процесу теплової обробки кулінарних виробів. - C. 207-211.
Cекція 3. Підвищення якості харчових продуктів
- Перцевой Ф. В., Обозна М. В., Жукова Я. Ф. Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним. - C. 211-220.
- Євлаш В. В., Погожих М. І., Акмен В. О. Формування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробів. - C. 220-227.
- Головко М. П., Колесник Т. Л., Колесник А. О. Вплив іонів кальцію напівфабрикату кісткового харчового на перетравлюваність білків м’ясних січених виробів. - C. 227-233.
- Лисюк Г. М., Шидакова-Каменюка О. Г. Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха". - C. 233-238.
- Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цибань Л. С. Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів. - C. 239-244.
- Головко М. П., Пак А. О., Чуйко М. М. Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію. - C. 245-250.
- Верешко Н. В., Набоков Д. О. Збагачення макаронних виробів каротиноїдами. - C. 250-254.
- Самохвалова О. В., Касабова К. Р., Олійник С. Г. Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикату. - C. 255-261.
- Одарченко Д. М., Одарченко М. С., Гасай Є. Л., Гордієнко В. В. Новий метод експертизи м’яса птиці. - C. 261-267.
- Одарченко А. М., Одарченко М. С., Бабіч А. О., Сюсель О. О. Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання. - C. 268-271.
- Мурликіна Н. В. Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії. - C. 272-280.
- Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К., Большакова В. А. Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробів. - C. 280-288.
- Білецька Я. О. Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувача. - C. 288-293.
- Дюкарева Г. І., Білецька Я. О. Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіру. - C. 293-299.
- Сафонова О. М., Гавриш Т. В. Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок. - C. 300-305.
- Холодова О. А., Сафонова О. М. Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованого. - C. 305-309.
- Бенчук О. П., Чернявська Н. Г., Машта Н. О. Вплив рослинних добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктів. - C. 310-314.
- Левчук І. В., Кіщенко В. А., Осейко М. І. Аспекти моніторингу олії та насіння соняшнику. - C. 315-321.
Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування
- Гурський П. В., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. Дослідження втрат речовин за гідротермічної обробки ядра соняшникового насіння. - C. 322-329.
- Погожих М. І., Цуркан М. М. Дослідження кінетики ЗТП-сушіння у функціональних місткостях із полімерних матеріалів. - C. 329-335.
- Захаренко В. О., Чуйко Л. О. До питання дослідження пористої будови тканин. - C. 335-341.
- Малафаєв М. Т., Торяник О. І. Дослідження в'язкості водних розчинів NаКМЦ. - C. 342-349.
- Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Чергіна І. О. Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах баклажанів, що реалізуються на ринках Харкова. - C. 349-354.
- Янютін Є. Г., Воропай Н. І. Регуляризація за методом А.М. Тихонова у задачі керування нестаціонарними коливаннями циліндричної оболонки. - C. 354-360.
- Перцевий М. Ф., Савгіра Ю. О., Кузнецова Т. О., Колеснікова М. Б. Якісна оцінка міжмолекулярної взаємодії в модельних розчинах харчових речовин. - C. 360-368.
- Аксьонова О. Ф., Пілюгіна І. С., Кожушко А. В. Створення навчальних фільмів із титриметричних методів аналізу. - C. 368-376.
- Рижкова Т. М., Коломитова В. О., Бондаренко Т. А. Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молока. - C. 376-381.
- Вишнікіна О. В., Вашкевич О. Ю. Ідентифікація коньячної продукції за допомогою спектрофотометричного методу. - C. 382-389.
- Софронова М. С. N-паралелепіпеди та N-політопи як об’єкти багатовимірних задач оптимізаційного геометричного проектування. - C. 390-396.
Секція 5. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів
- Сорокіна С. В. Виявлення споживчих переваг до якості квіткових аксесуарів. - C. 397-403.
Секція 6. Інформаційні технології в науці та навчальному процесі
- Кір’яков Ю. К., Тімофєєва О. М. Мінімізація виробничих витрат на підприємствах харчування. - C. 404-408.
- Землянко Ю. В. Сучасні тенденції використання інформаційних технологій у навчальному процесі. - C. 408-416.
- Тімофєєва О. М., Онопрієнко І. В. Використання електронних торгів в Інтернеті. - C. 416-423.
- Алфавітний покажчик. - C. 424-425.
| 2011 | | Вип. 2 (14)
|
|
|
|