Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:техн.н./2017/18<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Вісник Львівського торговельно-економічного університету : зб. наук. пр. .- Львів. Технічні науки Herald of Lviv university of trade and economics. Technical sciences- Титул.
- Зміст.
- Галик І. С., Семак Б. Д. Основні напрямки розвитку текстильного товарознавства в ХХІ столітті. - C. 5-11.
- Пелик Л. В., Пелех Ю. А. Інноваційні методи металізації текстильних фільтрувальних матеріалів. - C. 12-15.
- Галик І. С., Семак Б. Д. Компетентнісний підхід – основа професійної підготовки товарознавців у вищих навчальних закладах. - C. 16-21.
- Попович Н. І., Беднарчук М. С., Шумський О. В. Вимоги до споживчих властивостей взуття для курортно-рекреаційних комплексів. - C. 22-28.
- Попович Н. І. Проблеми класифікації асортименту взуття для активного відпочинку і туризму. - C. 29-33.
- Раджабов И. С., Ибрагимова Е. З. Удлинение тканей под действием различных сил. - C. 34-37.
- Сапожник Д. І., Карпюк О. М. Формування колористичного оформлення тканин відомчого призначення. - C. 38-41.
- Терешкевич Н. А., Ціко Я. Є. Основні напрями формування якості та безпечності текстильних матеріалів для форменого одягу. - C. 42-48.
- Демидчук Л. Б. Сучасні методи вивчення послуги як об’єкта товарознавства. - C. 49-52.
- Луців Н. В., Тис М. С. Товарознавча класифікація керамічної плитки. - C. 53-58.
- Сирохман І. В. Напрями поліпшення якості, безпечності й збереженості вафель. - C. 59-64.
- Притульська Н. В., Федорова Д. В. Ресурсозберігаюча технологія сухих рибо-рослинних напівфабрикатів. - C. 65-71.
- Лозова Т. М. Дослідження впливу інноваційних інгредієнтів на збереженість борошняних кондитерських виробів. - C. 72-75.
- Кравченко М. Ф., Данилюк І. П. Технологія концентрату з атерини чорноморської. - C. 76-79.
- Ощипок І. М. Вплив транспортування забійних тварин на їх стан і якість м’яса. - C. 80-85.
- Решетило Л. І. Дослідження змін якості, вітамінів і пігментів зеленого часнику під час зберігання. - C. 86-91.
- Донцова І. В., Лебединець В. Т., Гірняк Л. І. Горіх волоський – перспективна високоцінна продовольча та промислова сировина. - C. 92-98.
- Мотузка Ю. М. Управління безпечністю продуктів для спеціальних медичних цілей. - C. 99-103.
- Бліщ Р. О., Петришин Н. З., Попович М. П. Шляхи та способи покращання якості пива. - C. 104-107.
- Петришин Н. З., Бліщ Р. О. Шляхи збереження β-каротину під час виробництва борошняних кулінарних виробів. - C. 108-111.
- Гирка О. І. Вплив різних чинників на збереженість цукерок. - C. 112-115.
- Ощипок І. М. Моделювання та оптимізація процесу отримання колагенвмісної сировини з м’ясних відходів. - C. 116-120.
- Пахомова І. В. Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини під час виробництва крем-меду натурального. - C. 121-127.
- Бойчук О. О. Вплив автохтонних штамів винних дріжджів Saccharomyces cerevisiae на сенсорні характеристики вин Каберне Совіньйон. - C. 128-131.
- Ємченко І. В. Практика незалежного тестування якості та безпечності товарів. - C. 132-135.
- Скоробогатий Я. П., Бужанська М. В. Роль екологічної компоненти у формуванні соціально відповідального бізнесу. - C. 136-140.
- Коваль М. Н., Сапожник Д. І., Ніколайчук Л. Г. Сучасні підходи до оцінювання м’якості текстильних матеріалів. - C. 141-145.
- Палько Н. С., Давидович О. Я., Турчиняк М. К. Проблеми раціонального харчування та продовольчої безпеки в Україні. - C. 146-153.
| 2017 | | Вип. 18
|
|
|
|