Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:техн.н./2016/17<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Львівського торговельно-економічного університету
: зб. наук. пр. .- Львів. Технічні науки
Herald of Lviv university of trade and economics. Technical sciences

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Галик І. С., Семак Б. Д. Товарознавчі аспекти формування й оцінювання асортименту, якості та безпечності нанотекстилю. - C. 5-10.
  4. Попович Н. І., Беднарчук М. С., Шумський О. В., Товт С. В. Аналіз ринкового асортименту взуття для активного відпочинку у гідросередовищі. - C. 11-20.
  5. Доманцевич Н. І., Яцишин Б. П., Микитів Н. С., Кріль М. М. Проблеми та перспективи використання вторинних полімерних матеріалів. - C. 21-28.
  6. Гущак О. М., Семак Б. Д. Комплексне оцінювання екологічної безпечності пофарбованих рослинними барвниками вовняних платтяних тканин. - C. 29-37.
  7. Демченко В. О. Формування споживчих властивостей вітчизняних зольних мікросфер. - C. 38-41.
  8. Затирка М. С., Беднарчук М. С. Особливості споживчих властивостей зарубіжного взуття для військовослужбовців. - C. 42-45.
  9. Індутний В. В., Пірковіч К. А., Черняк Л. В. Соціокультурне значення, загальна класифікація та споживча цінність дорогоцінних каменів. - C. 46-50.
  10. Гивлюд M. М., Найвер І. Л., Семенів Р. М. Вплив захисного покриття на довговічність керамічної цегли. - C. 51-55.
  11. Стефаник М. П. Нові напрямки вдосконалення споживчих властивостей туристичного взуття. - C. 56-60.
  12. Шумський О. В., Попович Н. І. Реалізація алгоритму розробки знаків для маркування трикотажного одягу. - C. 61-69.
  13. Шунькіна О. В. Вплив етапів переробки поліолефінів на формування властивостей полімерних труб із них. - C. 70-73.
  14. Сирохман І. В. Напрями підвищення стабільності рослинних олій у технологічних процесах і під час зберігання. - C. 74-78.
  15. Лозова Т. М. Антиоксидантні властивості інноваційних інгредієнтів для харчових продуктів. - C. 79-83.
  16. Белінська С. О., Левицька С. О., Камєнєва Н. В. Конкурентоспроможність швидкозамороженої капусти броколі. - C. 84-89.
  17. Решетило Л. І., Лебединець В. Т. Можливості нагромадження рибофлавіну мутантами дріжджів Сandida quillermondii. - C. 90-93.
  18. Бліщ Р. О., Петришин Н. З., Богославець Н. І., Максимів Т. М. Дослідження якості горілок на мінеральній воді. - C. 94-98.
  19. Лебединець В. Т., Буряченко Л. Ю., Гірняк Л. І., Донцова І. В. Вплив морських водоростей на поліпшення мінерального складу овочевих консервів. - C. 99-104.
  20. Лебединець В. Т., Багрій Л. М., Ярошик У. І. Перспективи використання ягідних порошків у виробництві печива та бісквітів. - C. 105-110.
  21. Хробатенко О. В., Міклашевська Ю. Б., Івченко Д. С. Товарознавче оцінювання якості томатних соків. - C. 111-115.
2016
Вип. 17
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського