Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:Тов./2015/15<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Львівської комерційної академії
.- Львів. Серія товарознавча

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів

  4. Байдакова Л. І., Стефаник М. П., Попович Н. І. Нові напрямки розвитку асортименту туристичного взуття. - C. 5-10.
  5. Галик І. С., Семак Б. Д. Використання NBIC-технологій для виробництва захисного текстилю та одягу. - C. 11-16.
  6. Половніков І. І., Беднарчук М. С. Товарознавці Львівської комерційної академії – активні учасники науково-практичного об’єднання. - C. 17-22.
  7. Гузій А. В., Скоробогатий Я. П., Василечко В. О. Використання хемілюмінесцентної реакції люмінолу з пероксикаприновою кислотою в товарознавчій практиці. - C. 22-27.
  8. Старченко С. І., Доманцевич Н. І., Зубко Ю. Є. Перспективний базальтовий композит. - C. 28-32.
  9. Шунькіна О. В., Доманцевич Н. І. Комплексна оцінка якості труб з поліетиленових матеріалів. - C. 33-38.
  10. Микитин О. З. Процеси гармонізації національної системи акредитації органів з оцінки відповідності України та ЄС. - C. 39-43.
  11. Ніколайчук Л. Г., Демидчук Л. Б., Амірова Р. І. Патент як об’єкт оцінки. - C. 44-48.
  12. Пушкар Г. О., Семак Б. Д. Обґрунтування доцільності використання нанотекстилю для оформлення інтер’єру приміщень. - C. 49-53.
  13. Гущак О. М. Вплив виду рослинного барвника та протравлювача на світлостійкість костюмних тканин. - C. 54-59.
  14. Лисенко Н. В. Дослідження експлуатаційних властивостей гідрофобізованої шкіри для верху взуття в умовах дослідної експлуатації. - C. 60-64.
  15. Скоробогатий Я. П., Бужанська М. В. Міжнародні вимоги до функціонування системи управління охороною праці та ризиками на торговельних підприємствах. - C. 65-70.
  16. Товарознавство та експертиза харчових продуктів

  17. Сирохман І. В. Проблеми поліпшення споживних властивостей і стабілізації якості рослинних олій. - C. 71-76.
  18. Ощипок І. М. Використання нових харчових добавок з рослинної сировини у харчовій промисловості. - C. 77-81.
  19. Колтунов В. А., Дідух Н. О., Коваль А. В. Економічна та біоенергетична ефективність виробництва і зберігання кукурудзи цукрової різних сортів та гібридів. - C. 82-86.
  20. Дітріх І. В., Марченко Ю. І. Аналіз розвитку сучасного світового ринку морепродуктів. - C. 87-91.
  21. Дітріх І. В., Бондарчук М. Є. Cпоживні властивості напівфабрикатів "Мікс” із гідробіонтів з використанням рослинної сировини. - C. 92-96.
  22. Калініченко А. О., Арсеньєва Л. Ю., Пушкарьова Я. М. Використання "електронного носу” для експресного виявлення фальсифікації ковбасних виробів соєвими продуктами. - C. 97-103.
  23. Сєногонова Л. І., Юдічева О. П. Дослідження якості поліпшеної булочки "Студентська”. - C. 104-108.
  24. Шестопал Г. С., Майбук Ю. В. Покращення споживних властивостей зерен кави шляхом оптимізації параметрів вапоризації. - C. 109-113.
  25. Ткаченко А. С. Поліпшення жирнокислотного складу цукрового печива за рахунок використання нетрадиційних олій. - C. 114-119.
  26. Пахомова І. В. Вплив нетрадиційної сировини на поліпшення мінерального та вітамінного складу нових вафель. - C. 120-124.
2015
Вип. 15
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського