Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715/2018/7/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ukrainian food journal .- Kyiv Ukrainian Food Journal- Title.
- Contents.
- Mazur L., Gubsky S., Dorohovych A., Labazov M. Antioxidant properties of candy caramel with plant extracts. - C. 7-21.
- Ergonul P. G., Goldeli T. Effects of different holding types and times on quality attributes of oil obtained from olives belonging to Akhisar Region, Turkey. - C. 22-40.
- Bass O., Polischuk G., Goncharuk G. Influence of sweeteners on rheological and qualitative indicators of ice cream. - C. 41-53.
- Bozhko B., Tischenko V., Baidak L., Pasichnyi V. Evaluation of rosemary extract effectiveness in the technology of meat-containing sausages with duck meat. - C. 54-64.
- Protsenko L., Rudyk R., Hryniuk T, Vlasenko A., Arotsenko A., Litvynchuk S., Ovadenko O. Beer enrichment with biologically active hop compounds. - C. 65-78.
- Drozda V., Bondarenko I. Technological features of biological protection of grain stocks against complex of phytophages of Lepidoptera (Pyralidae, Tineidae, Gelechiidae). - C. 79-95.
- Ivakhniuk M., Voronenko A., Pirog T. Peculiarities of microbial exopolysaccharide ethapolan synthesis on mixed waste oils. - C. 96-104.
- Lyubeka A., Kornienko Ya., Martynyuk O. Influence of mechanical disperator designer parameters on equality of distribution of solution. - C. 105-119.
- Rachok V. Influence of working elements of various configurations on the process of yeast dough kneading. - C. 120-134.
- Pazyuk V., Petrova Zh., Chepeliuk O. Determination of rational modes of pumpkin seeds drying. - C. 135-150.
- Анотації. - C. 151-159.
- Instructions for authors. - C. 160-166.
| 2018 | Vol. 7 | Issue 1
|
|
|
|