Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715/2018/7/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ukrainian food journal
.- Kyiv
Ukrainian Food Journal

  1. Title.
  2. Contents.
  3. Mazur L., Gubsky S., Dorohovych A., Labazov M. Antioxidant properties of candy caramel with plant extracts. - C. 7-21.
  4. Ergonul P. G., Goldeli T. Effects of different holding types and times on quality attributes of oil obtained from olives belonging to Akhisar Region, Turkey. - C. 22-40.
  5. Bass O., Polischuk G., Goncharuk G. Influence of sweeteners on rheological and qualitative indicators of ice cream. - C. 41-53.
  6. Bozhko B., Tischenko V., Baidak L., Pasichnyi V. Evaluation of rosemary extract effectiveness in the technology of meat-containing sausages with duck meat. - C. 54-64.
  7. Protsenko L., Rudyk R., Hryniuk T, Vlasenko A., Arotsenko A., Litvynchuk S., Ovadenko O. Beer enrichment with biologically active hop compounds. - C. 65-78.
  8. Drozda V., Bondarenko I. Technological features of biological protection of grain stocks against complex of phytophages of Lepidoptera (Pyralidae, Tineidae, Gelechiidae). - C. 79-95.
  9. Ivakhniuk M., Voronenko A., Pirog T. Peculiarities of microbial exopolysaccharide ethapolan synthesis on mixed waste oils. - C. 96-104.
  10. Lyubeka A., Kornienko Ya., Martynyuk O. Influence of mechanical disperator designer parameters on equality of distribution of solution. - C. 105-119.
  11. Rachok V. Influence of working elements of various configurations on the process of yeast dough kneading. - C. 120-134.
  12. Pazyuk V., Petrova Zh., Chepeliuk O. Determination of rational modes of pumpkin seeds drying. - C. 135-150.
  13. Анотації. - C. 151-159.
  14. Instructions for authors. - C. 160-166.
2018
Vol. 7
Issue 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського