Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715/2017/6/4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ukrainian food journal
.- Kyiv
Ukrainian Food Journal

  1. Title.
  2. Contents.
  3. Kharchenko Ye., Sharan A., Yeremeeva O., Novak L. Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling. - C. 603-617.
  4. MasnarA., Coorey R. Application of sago pith waste and nanosilica from rice husk ash as hybrid bio-nanofiller composite for food plastic packaging. - C. 618-631.
  5. Medvid I., Shydlovska O., Dotsenko V. Influence of fermentative modification of rice flour starch on bread quality for patients with celiac disease. - C. 632-647.
  6. Shahriari S., Hakimzadeh V., Shahidi M. Modeling the efficiency of microfiltration process in reducing the hardness, improvement the non-sugar component rejection and purity of raw sugar beet juice. - C. 648-660.
  7. Oseiko M., Shevchyk V., Romanovska T. Functional products and preparations in the systemic concept of health. - C. 661-673.
  8. Kuk R. S., Waiga L. H., Oliveira C. S., Bet C. D., Lacerda L.G., Schnitzler E. Thermal, structural and pasting properties of brazilian ginger (Zingiber officinale Roscoe) starch. - C. 674-685.
  9. Kuzmin O. Mechanism of transformation of protons in the process of creating aqueous-alcoholic mixtures. - C. 686-697.
  10. Migalatiev O. Optimisation of operating parameters for supercritical carbon dioxide extraction of lycopene from industrial tomato waste. - C. 698-716.
  11. Dubovkina I. Application of hydrodynamic oscillations for activation of the hydrated lime slurry. - C. 717-726.
  12. Ostapenko V., Kameneva N. Suitability of the technical grape variety of the Northern Black Sea Coast in the traditional production for "Iсewine". - C. 727-737.
  13. Abstracts. - C. 738-746.
  14. Instructions for authors. - C. 747-752.
  15. Ukrainian Food Journal in 2017. Statistics. - C. 753.
  16. Contents of Volume 6 (Year 2017). - C. 754-760.
  17. Вихідні дані.
2017
Vol. 6
Issue 4
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського