Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715/2017/6/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ukrainian food journal
.- Kyiv
Ukrainian Food Journal

  1. Title.
  2. Contents.
  3. Lazzarotto S., Bet C., Hornung P., Lazzarotto P., Schnitzler E. Induced effects by oxidation with potassium permanganate on the thermal, morphological, colorimetric and pasting properties of corn starch. - C. 197-210.
  4. Pylypenko I., Pylypenko L, Yamborko A., Danylova O. Methodology for accelerated monitoring and assurance of sanitary quality and food safety. - C. 211-225.
  5. Nosenko T. Comparison of biological value and technological properties of oil seed proteins. - C. 226-238.
  6. Kuzmin O., Suikov S., Niemirich O., Ditrich I., Sylka I. Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures. 1H NMR spectroscopy studies. - C. 239-257.
  7. Oyeyemi S. D., Tedela P. O., Oyedeji O. E. Assessment of the nutritional potentials of Theobroma cacao L. and Coffee liberica W. Bull. - C. 258-268.
  8. Bass O., Polischuk G., Goncharuk E. Investigation of viscous characteristics of ice cream mixtures with starch syrup. - C. 269-277.
  9. Ostapenko V., Tkachenko O., Iukuridze E. Sensory and chemical attributes of dessert wines made by different freezing methods of Marselan grapes. - C. 278-290.
  10. Culha S. T., Celik M. Y., Karaduman F. R., Dereli H., Culha M., Ozalp H. B., Hamzacebi S., Alparslan M. Influence of Seasonal Environmental Changes on The Biochemical Composition of Sea Cucumber (Holothuria tubulosa Gmelin, 1791) in The Dardanelles Strait. - C. 291-301.
  11. Niemirich O., Pogozhich M., Petrusha O., Havrysh A., Vasheka O. Restoring and emulsifying properties of the dried meat semi-finished product. - C. 302-313.
  12. Kuzmin O., Suikov S., Koretska I., Matiyashchuk O., Poliovyk V. Identification of equilibrium state of hydroxyl protons in vodkas by 1H NMR spectroscopy. - C. 314-336.
  13. Haratiyan F., Hakimzadeh V., Abedi M. R. Removal of Cd and Pb ions from model solutions using natural sorbent. - C. 337-344.
  14. Olaoye Jo. O., Obajemihi O. I. Drying rate and quality attributes of foam-mat dried tomato pulp. - C. 345-352.
  15. Arych M. Main problems of personal insurance and directions of their solution in the context of increasing the competitiveness of the insurance market. - C. 353-364.
  16. Kathane M., Sharma R. Purchasing pattern of bakery products among working and non-working women in Central India: Effect of socio-economic factors. - C. 365-378.
  17. Popovici C., Caragia V., Cartasev A., Migaltiev O., Coev G., Golubi R., Bogdan N., Grumeza I. InoBioProd: innovation challenges and scientific perspectives. - C. 379-390.
  18. Анотації. - C. 391-402.
  19. Instructions for authors. - C. 403-408.
2017
Vol. 6
Issue 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського