Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715/2017/6/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ukrainian food journal .- Kyiv Ukrainian Food Journal- Title.
- Contents.
- Pylypenko I., Pylypenko L., Yamborko A., Ilyeva O., Kotlyar E., Babenko D. Identification of bacillary microbial contaminants and food poisoning agents from ukrainian plant raw materials and products. - C. 7-19.
- Boaghi E. Walnuts Respiration (Juglans regia L) during storage. - C. 20-27.
- Stepankova G., Oliinyk S., Mykhaylov V., Neklesa O. Influence of maize germ oilcake on processes of wheat dough ripening and bread quality and nutritional value. - C. 28-37.
- Hutsalo I., Mank V., Kovaleva S. Determination of oleic acid in the samples of sunflower seeds by method of nir-spectroscopy. - C. 38-45.
- Kuzmin O., Levkun K., Riznyk A. Qualimetric assessment of diets. - C. 46-60.
- Shaikh T. H., Mahesar S. A., Shah S. N., Kori A. H., Sherazi S. T. H., Lakho S. A. FTIR spectroscopy combined with chemometric: A versatile tool for quality evaluation of fried vermicelli. - C. 61-76.
- Protsenko L., Litvynchuk S. Features of using hops and CO2-extract in brewing. - C. 77-84.
- Ivanova T., Goshovska Yu., Peshuk L., Romanenko M., Fedichkina R., Sagach V., Sineok L., Shapoval I. Effect of meat product with onion skin extract on мetabolic profile in SHR. - C. 85-92.
- Mriachenko N., Iurchenko S. Study of technological factors impact on the viscosity of "Wheat starch-Tween 20 (E432)" system. - C. 93-102.
- Kuzmin O., Shendrik T., Zubkova V. Substantiation of the conditions of obtaining porous carbon materials from pyrolyzed wood wastes by chemical activation of H3PO4. - C. 103-116.
- Polumbryk M., Pasichnyi V., Omelchenko C., Vyshnevskiy O. Determination of structure and morphology of the cyclodextrins-iodine complexes. - C. 117-124.
- Teneva D., Denkova R., Goranov B., Denkova Z., Kostov G. Antimicrobial activity of Lactobacillus plantarum strains against Salmonella pathogens. - C. 125-133.
- Sokolenko A., Shevchenko O., Makcymenko I., Vinnichenko I., Кostyuk V. Osmotic pressure in the fermentation media technologies. - C. 134-141.
- Dubovkina I. Сhange of physical and chemical parameters of the liquid binary systems by alternating impulses of pressure. - C. 142-153.
- Nakov G., Ivanova N., Damyanova S., Stamatovska V., Necinova L. Public opinion surveys of consumers for manner of labeling the food product in the Republic of Macedonia. - C. 154-164.
- Abstracts. - C. 165-178.
- Instructions for authors. - C. 179-181.
- Вихідні дані.
| 2017 | Vol. 6 | Issue 1
|
|
|
|