Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715/2017/6/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ukrainian food journal
.- Kyiv
Ukrainian Food Journal

  1. Title.
  2. Contents.
  3. Pylypenko I., Pylypenko L., Yamborko A., Ilyeva O., Kotlyar E., Babenko D. Identification of bacillary microbial contaminants and food poisoning agents from ukrainian plant raw materials and products. - C. 7-19.
  4. Boaghi E. Walnuts Respiration (Juglans regia L) during storage. - C. 20-27.
  5. Stepankova G., Oliinyk S., Mykhaylov V., Neklesa O. Influence of maize germ oilcake on processes of wheat dough ripening and bread quality and nutritional value. - C. 28-37.
  6. Hutsalo I., Mank V., Kovaleva S. Determination of oleic acid in the samples of sunflower seeds by method of nir-spectroscopy. - C. 38-45.
  7. Kuzmin O., Levkun K., Riznyk A. Qualimetric assessment of diets. - C. 46-60.
  8. Shaikh T. H., Mahesar S. A., Shah S. N., Kori A. H., Sherazi S. T. H., Lakho S. A. FTIR spectroscopy combined with chemometric: A versatile tool for quality evaluation of fried vermicelli. - C. 61-76.
  9. Protsenko L., Litvynchuk S. Features of using hops and CO2-extract in brewing. - C. 77-84.
  10. Ivanova T., Goshovska Yu., Peshuk L., Romanenko M., Fedichkina R., Sagach V., Sineok L., Shapoval I. Effect of meat product with onion skin extract on мetabolic profile in SHR. - C. 85-92.
  11. Mriachenko N., Iurchenko S. Study of technological factors impact on the viscosity of "Wheat starch-Tween 20 (E432)" system. - C. 93-102.
  12. Kuzmin O., Shendrik T., Zubkova V. Substantiation of the conditions of obtaining porous carbon materials from pyrolyzed wood wastes by chemical activation of H3PO4. - C. 103-116.
  13. Polumbryk M., Pasichnyi V., Omelchenko C., Vyshnevskiy O. Determination of structure and morphology of the cyclodextrins-iodine complexes. - C. 117-124.
  14. Teneva D., Denkova R., Goranov B., Denkova Z., Kostov G. Antimicrobial activity of Lactobacillus plantarum strains against Salmonella pathogens. - C. 125-133.
  15. Sokolenko A., Shevchenko O., Makcymenko I., Vinnichenko I., Кostyuk V. Osmotic pressure in the fermentation media technologies. - C. 134-141.
  16. Dubovkina I. Сhange of physical and chemical parameters of the liquid binary systems by alternating impulses of pressure. - C. 142-153.
  17. Nakov G., Ivanova N., Damyanova S., Stamatovska V., Necinova L. Public opinion surveys of consumers for manner of labeling the food product in the Republic of Macedonia. - C. 154-164.
  18. Abstracts. - C. 165-178.
  19. Instructions for authors. - C. 179-181.
  20. Вихідні дані.
2017
Vol. 6
Issue 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського