Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715/2012/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ukrainian food journal
.- Kyiv
Ukrainian Food Journal

  1. Title.
  2. Зміст.
  3. Food Technologies / Харчові технології

  4. Дорохович А. М., Бадрук В. В. Вплив суміші ізомальту та фруктози на технологічні властивості маси для кондитерського виробу маршмелоу. - C. 7-11.
  5. Шиян П. Л., Боярчук Я. А. Дослідження руху органічних домішок спирту по розгінній колоні, яка працює під тиском нижчим за атмосферний. - C. 12-15.
  6. Лупина Т. П., Рушай О. С. Мікробіологічна стабільність кондитерських виробів нової рецептури. - C. 16-19.
  7. Степаненко Т. О., Люта А. Л. Вплив добавок на збереження свіжості хліба. - C. 20-22.
  8. Махинько В. М., Махинько Л. В., Мась П. В. Вплив плодово-ягідних цукровмісних сиропів на процес бродіння пшеничного тіста. - C. 23-26.
  9. Запотоцька О. В., Бур’ян А. І., Шаран А. В., Ковбаса В. М. Використання харчових волокон при виробніцтві рисового корпусу для коекструзійних продуктів. - C. 27-30.
  10. Костова И., Дамянова С., Ергезен M., Мерджанов П., Стоянова A. Антимикробная активность экстрактов боярышника восточного (Crataegus orientalis Pall. ex. Bieb. ). - C. 31-34.
  11. Пічкур В. Я., Запотоцька О. В., Грабовська О. В., Ковбаса В. М. Дослідження реологічних властивостей різних видів модифікованого крохмалю. - C. 35-38.
  12. Processes and Equipment of Food Productions / Процеси та обладнання харчових виробництв

  13. Дайнеко В. А., Прищепова Е. М. Математическое моделирование мощности вальцовой плющилки зерна. - C. 40-49.
  14. Меркушова К. С., Мартиненко М. А. Різницеві рівняння та їх застосування при аналізі абсорбційних процесів. - C. 50-53.
  15. Волинець Н. С., Федоров С. Ф. Дослідження процесу дозування в’язких молочних продуктів з метою вдосконалення конструкції фасувального автомату M-2. - C. 54-58.
  16. Аutomatization of Technological Processes / Автоматизація технологічних процесів

  17. Лухтан Т. О., Коломієць Д. П., Ковтун С. І., Воробйов Л. Й. Метрологічна атестація термоелектричних перетворювачів теплового потоку. - C. 60-63.
  18. Mazurenko O. G., Roman T. O., Burova Z. A., Dekusha L. V. Universal тpc-installation with thermoelectric converters. - C. 64-67.
  19. Tarasenko I. V., Heerens W. C., Tarasenko S. D. The capacitive absolute strain gauge. - C. 68-72.
  20. Кроніковський Д. О. Використання динамічного регулятора для економії енергоресурсів та підвищення швидкодії. - C. 73-76.
  21. Economics and Management / Економіка та управління

  22. Гладка М. В., Хлобистова О. А. Процесно-орієнтоване управління якістю харчових виробів. - C. 78-81.
  23. Савченко О. О. Управління якістю молокопереробних підприємств як рушійна сила підвищення конкурентоспроможності. - C. 82-86.
  24. Волков В. О. Сучасні тенденції і проблеми розвитку органічного сектору в Україні. - C. 87-90.
  25. Скригун Н. П., Капінус Л. В., Муковоз С. О. Інтегровані маркетингові комунікації в місцях продажу як форма просування товару. - C. 91-95.
  26. Струніна Л. В. Неформальний ринок венчурного капіталу як джерело фінансування інноваціних проектів. - C. 96-100.
  27. Царьова А. В., Беренда Н. І. Класифікація витрат згідно з податковим кодексом України. - C. 101-104.
  28. Івашко С. О., Івашко В. О., Слободян Н. Г. Вплив стратегії трудових ресурсів на результати діяльності підприємства. - C. 105-108.
  29. Бережна А. А., Осадча Г. Г. Резерв сумнівних боргів, його створення та використання. - C. 109-113.
  30. Редзюк Т. Ю., Пустовіт Н. О. Податкові перевірки. Новації та зміни. - C. 114-117.
  31. Abstracts. - C. 118-133.
2012
Issue 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського