Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2019/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Motuzka I., Lackova A., Jarossova M. Consumer rights protection: the priorities of the European Union. - C. 5–14.
  4. Азарова І. Індикатори якості житла в Україні. - C. 14–27.
  5. Зіміна А. Транспортні термінали в логістичних системах вантажопотоків. - C. 28–39.
  6. Кордзая Н., Ковалів І. Асортимент батончиків зернових на регіональному ринку. - C. 40–51.
  7. Жалдак М., Мокроусова О. Реологічні властивості модифікованих дисперсій монтморилоніту. - C. 52–60.
  8. Белінська С., Камєнєва Н., Левицька С. Прогнозування збереженості якості капусти броколі. - C. 61–71.
  9. Романенко О., Сидоренко О., Шаповал С. Структурно-механічні параметри рибних пресервів під час зберігання. - C. 71–83.
  10. Антонюк І. Технологія десерту "Оксамит" з покращеним нутрієнтним складом. - C. 84–95.
  11. Михонік Л., Гетьман І. Технологія безглютенового хліба з використанням заквасок спонтанного бродіння. - C. 95–103.
  12. Пешук Л., Горбач О., Вовк Л. Якість варених ковбасних виробів з добавкою "Рекорд 75". - C. 104–112.
2019
№ 1 (29)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського