Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2017/2(1)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул.
- Зміст.
- Федорова Д. Безпечність сухих риборослинних напфівфабрикатів. - C. 5–16.
- Zhukova Ya., Petrov P., Klimenko L. Express method of quantitative determination of urea in milk. - C. 17–35.
- Гілевіч Ю., Озоліна Н., Кучма Є. Марковання одягу захисного за вимогами міжнародних стандартів. - C. 36–43.
- Палієнко О. Оцінка морозостійкості керамічної плитки. - C. 43–49.
- Сидоренко О., Боліла Н., Шаповал С. Споживні властивості жиру акули катран (Squalus acanthias). - C. 50–58.
- Мотузка Ю. Харчова та енергетична цінність продуктів для спеціальних медичних цілей. - C. 59–66.
- Lebskaya T., Pavluchenko Yu., Moisiienko O. Quality and safety of preserves from the Black Sea rapana meat. - C. 66–77.
- Сирохман І., Бойдуник Р. Вплив добавок-антиоксидантів на якість жирових начинок вафельних тортів. - C. 77–85.
- Кравченко М., Піддубний В., Романовська О. Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я". - C. 86–96.
- Гніцевич В., Чикун Н., Гончар Ю. Кінетика ферментолізу лактози молочної сироватки. - C. 97–104.
- Відомості про авторів. - C. 105–107.
| 2017 | | № 2(1) (24)
|
|
|
|