Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2017/2(1)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Федорова Д. Безпечність сухих риборослинних напфівфабрикатів. - C. 5–16.
  4. Zhukova Ya., Petrov P., Klimenko L. Express method of quantitative determination of urea in milk. - C. 17–35.
  5. Гілевіч Ю., Озоліна Н., Кучма Є. Марковання одягу захисного за вимогами міжнародних стандартів. - C. 36–43.
  6. Палієнко О. Оцінка морозостійкості керамічної плитки. - C. 43–49.
  7. Сидоренко О., Боліла Н., Шаповал С. Споживні властивості жиру акули катран (Squalus acanthias). - C. 50–58.
  8. Мотузка Ю. Харчова та енергетична цінність продуктів для спеціальних медичних цілей. - C. 59–66.
  9. Lebskaya T., Pavluchenko Yu., Moisiienko O. Quality and safety of preserves from the Black Sea rapana meat. - C. 66–77.
  10. Сирохман І., Бойдуник Р. Вплив добавок-антиоксидантів на якість жирових начинок вафельних тортів. - C. 77–85.
  11. Кравченко М., Піддубний В., Романовська О. Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я". - C. 86–96.
  12. Гніцевич В., Чикун Н., Гончар Ю. Кінетика ферментолізу лактози молочної сироватки. - C. 97–104.
  13. Відомості про авторів. - C. 105–107.
2017
№ 2(1) (24)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського