Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2014/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул, зміст.
  2. Ринкові дослідження

  3. Притульська Н., Кучинська А. Ринок продуктів нутрітивної підтримки. - C. 5-14.
  4. Кудінова А. Глобальні детермінанти трансформації відносин споживання. - C. 14-26.
  5. Кутаренко Н. Канали збуту органічної продукції. - C. 26-36.
  6. Жукова Я., Король Ц., Вакуленко М. Економічні аспекти вирощування генетично модифікованих культур. - C. 36-48.
  7. Цюцяк А. Розвиток ресторанної галузі Івано-Франківської області. - C. 49-59.
  8. Дослідження якості харчових продуктів

  9. Гуліч М., Мотузка Ю., Антюшко Д. Амінокислотний склад продуктів для ентерального харчування. - C. 60-66.
  10. Голуб Б., Даниленко С., Рудавська Г. Формування лікувально-профілактичних властивостей синбіотичних молочних напоїв. - C. 67-75.
  11. Дьякова Ю., Орлова Н. С-вітамінність баклажанових снеків. - C. 75-83.
  12. Нездолій А., Петюнін Г., Давтян Л. Біологічно активні речовини топінгу для людей зі статико-фізичними навантаженнями. - C. 84-89.
  13. Гасанова А., Пак А., Дюкарева Г. Влияние эламина и стевиозида на поверхностное натяжение яичной массы. - C. 89-97.
  14. Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів

  15. Караваєв Т. Математичне моделювання складу водно-дисперсійних фарб і властивостей покриттів. - C. 98-109.
  16. Мережко Н., Шульга О. Реологічні властивості водних дисперсій модифікованого каоліну. - C. 110-117.
  17. Домніченко Р. Експлуатаційні властивості епоксидно-акрилових водно-дисперсійних покриттів. - C. 118-123.
  18. Ткачук В. Оцінка якості світлих нафтопродуктів. - C. 124-129.
  19. Швець О. Теплофізичні властивості тканин із базальтових волокон. - C. 129-136.
  20. Андрієвська Л., Мокроусова О., Касьян Е. Моделювання показників якості паперу санітарно-гігієнічного призначення. - C. 137-146.
  21. Збереження якості товарів

  22. Прісс О., Кулик А. Антиоксидантний захист зелені петрушки для тривалого зберігання. - C. 147-158.
  23. Проблеми безпечності товарів

  24. Пузій О., Пасальський Б., Чикун Н. Фосфоровмісні вуглецеві сорбенти для очистки води. - C. 159-166.
  25. Антоненко А. Якість та безпечність соусів підвищеної харчової цінності. - C. 166-174.
  26. Новітні технології оздоровчих продуктів

  27. Тележенко Л., Кашкано М. Технологія горіхових соусів зі збалансованим жирнокислотним складом. - C. 175-184.
  28. Відомості про авторів. - C. 185-190.
2014
№ 1 (17)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського