Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2012/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул, зміст.
Ринкові дослідження
- Ткаченко Т., Бойко М. Формування споживчої цінності туристичного продукту. - C. 5-16.
- П’ятницька Г., Ракша Н., Григоренко О. Розвиток ринку алкогольних напоїв в Україні . - C. 17-26.
- Артамонова Г. Реалії ринку фармацевтичної продукції в Україні. - C. 26-32.
- Швець О. Перспективи розвитку ринку текстилю спеціального призначення в Україні. - C. 33-39.
- Міклашевська Ю. , Хробатенко О. Законодавче регулювання виробництва та обігу харчових продуктів для спортсменів. - C. 39-47.
Методологічні аспекти оцінювання якості товарів
- Коломієць Т., Мережко Н., Осієвська В. Методологічні засади ідентифікації споживчих товарів. - C. 48-53.
- Сидоренко О. Методологія прогнозування змін якості рибних продуктів під час товароруху. - C. 54-61.
- Форостяна Н., Баглюк С., Лазаренко М. Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді. - C. 62-69.
- Самойленко А., Метельська Н., Шаповалова М. Науково-практичні підходи до ідентифікації соків і нектарів. - C. 70-79.
- Дончевська Р., Туніцька А. Інноваційні заморожені заливні рибні продукти. - C. 79-88.
Новітні технології оздоровчих продуктів
- Притульська Н., Антюшко Д., Мотузка Ю. Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами. - C. 89-97.
- Собко А., Пересічна С. Технології пудингів для харчування дітей дошкільного віку.. - C. 98-106.
- Кравченко М., Криворучко М., Поп Т. Якість борошна з зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі. - C. 106-111.
- Битютская О., Любчик В., Овсянникова Т. Использование моллюска в технологии диетических продуктов. - C. 111-121.
Дослідження якості харчових продуктів
- Колтунов В., Булах М. Структурні складові плодів гарбуза. - C. 122-129.
- Дубініна А. Особливості накопичення контамінантів овочевими культурами. - C. 130-139.
- Кузьменко І., Гончарова І. Харчова та біологічна цінність овочево-фруктових консервів. - C. 139-147.
- Орлова Н., Нестеренко Н., Камєнєва Н. Фракційний склад білка швидкозаморожених напівфабрикатів із печериць. - C. 147-154.
- Белінська С., Дьяков О., Романенко Р. Органолептичні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м’якоттю. - C. 154-164.
- Федорова Д., Козачишена О. Мінеральний склад концентратів супів-пюре для військовослужбовців. - C. 165-172.
Формування харчових раціонів населення
- Пересічний М., Магалецька І. Фізіологічні потреби у нутрієнтах людей розумової праці. - C. 173-180.
Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів
- Караваєв Т., Свідерський В. Естетичні властивості покриттів з водно-дисперсійних фарб. - C. 181-190.
- Глушкова Т., Барабаш С. Ідентифікаційна експертиза паперу при митному оформленні. - C. 191-197.
- Булах Ю. Склад сплавів коштовностей скіфського та сарматського періодів. - C. 197-203.
- Домніченко Р. Експлуатаційні властивості епоксидно-акрилових покриттів. - C. 204-210.
Проблеми безпечності товарів
- Катрич В. Безпечність взуття для дітей. - C. 211-216.
- Відомості про авторів. - C. 217-218.
| 2012 | | № 2 (14)
|
|
|
|