Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2012/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул, зміст.
  2. Ринкові дослідження

  3. Голошубова Н. Торгівля на ринках: напрями розвитку в Україні. - C. 5-15.
  4. Москвітіна Т. Логістичні рішення на ринку швидкопсувних товарів. - C. 15-23.
  5. Черепов В. Вибір постачальників товарів торговельним підприємством. - C. 23-29.
  6. Кузьменко І. Тенденції розвитку ринку консервованої плодоовочевої продукції України. - C. 30-36.
  7. Жукевич О., Рудавська Г. Виробництво та споживання соусів в Україні. - C. 37-45.
  8. Михайлов В., Михайлов С. Напрями розвитку асортименту побутових пральних машин. - C. 46-51.
  9. Управління якістю

  10. Белінська С., Мороз О. Ефективність управління виробництвом швидкозаморожених плодоовочевих продуктів. - C. 52-63.
  11. Орлова Н., Нестеренко Н., Камєнєва Н. Оптимізація якості швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць. - C. 64-71.
  12. Савченко Т., Тарасенко І. Автоматизована система управління закладами ресторанного господарства. - C. 72-81.
  13. Новітні технології оздоровчих продуктів

  14. Кравченко М., Криворучко М., Антоненко А. Структурно-механічні властивості прісного тіста з борошна пророщеного зерна пшениці. - C. 82-88.
  15. Корзун В., Антонюк І. Солодкі соуси для профілактики йоддефіцитних захворювань. - C. 89-94.
  16. Ракша-Слюсарева О., Круль В., Медведкова І. Якість м’ясних посічених напівфабрикатів функціонального призначення. - C. 95-101.
  17. Дослідження якості харчових продуктів

  18. Кордзая Н., Мардар М. Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів. - C. 102-110.
  19. Гайдай І. Фенольні сполуки продуктів переробки плодів дерену. - C. 110-116.
  20. Одарченко А. Зміни анатомічної будови заморожених ягід залежно від попередньої обробки. - C. 117-122.
  21. Шаповалова Н. Вплив дієтичної добавки "Ламідан" на черствіння пастильних виробів. - C. 123-131.
  22. Чепель Н. Використання ароматизаторів у виробництві особливої горілки "Капітан". - C. 131-138.
  23. Скорченко Т., Шпачук Л., Осьмак Т. Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами. - C. 138-144.
  24. Сидоренко О., Туніцька А. Біологічна цінність вторинної рибної сировини. - C. 144-150.
  25. Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів

  26. Пугачевський Г., Швець О. Властивості базальтових волокон. - C. 151-156.
  27. Осика В., Мостика К. Конкурентоспроможність паперових пакувальних матеріалів. - C. 156-164.
  28. Андрієвська Л., Глушкова Т., Пилипенко С. Оцінка якості паперової продукції санітарно-гігієнічного призначення. - C. 164-170.
  29. Семак Б. Вплив способів оброблення текстильних матеріалів на тривалість їх життєвого циклу. - C. 171-176.
  30. Проблеми безпечності товарів

  31. Малигіна В., Сусська М. Управління безпечністю охолодженого м’яса бройлерів на основі принципів ХАССП. - C. 177-185.
  32. Відомості про авторів. - C. 186-187.
2012
№ 1 (13)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського