Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2012/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул, зміст.
Ринкові дослідження
- Голошубова Н. Торгівля на ринках: напрями розвитку в Україні. - C. 5-15.
- Москвітіна Т. Логістичні рішення на ринку швидкопсувних товарів. - C. 15-23.
- Черепов В. Вибір постачальників товарів торговельним підприємством. - C. 23-29.
- Кузьменко І. Тенденції розвитку ринку консервованої плодоовочевої продукції України. - C. 30-36.
- Жукевич О., Рудавська Г. Виробництво та споживання соусів в Україні. - C. 37-45.
- Михайлов В., Михайлов С. Напрями розвитку асортименту побутових пральних машин. - C. 46-51.
Управління якістю
- Белінська С., Мороз О. Ефективність управління виробництвом швидкозаморожених плодоовочевих продуктів. - C. 52-63.
- Орлова Н., Нестеренко Н., Камєнєва Н. Оптимізація якості швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць. - C. 64-71.
- Савченко Т., Тарасенко І. Автоматизована система управління закладами ресторанного господарства. - C. 72-81.
Новітні технології оздоровчих продуктів
- Кравченко М., Криворучко М., Антоненко А. Структурно-механічні властивості прісного тіста з борошна пророщеного зерна пшениці. - C. 82-88.
- Корзун В., Антонюк І. Солодкі соуси для профілактики йоддефіцитних захворювань. - C. 89-94.
- Ракша-Слюсарева О., Круль В., Медведкова І. Якість м’ясних посічених напівфабрикатів функціонального призначення. - C. 95-101.
Дослідження якості харчових продуктів
- Кордзая Н., Мардар М. Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів. - C. 102-110.
- Гайдай І. Фенольні сполуки продуктів переробки плодів дерену. - C. 110-116.
- Одарченко А. Зміни анатомічної будови заморожених ягід залежно від попередньої обробки. - C. 117-122.
- Шаповалова Н. Вплив дієтичної добавки "Ламідан" на черствіння пастильних виробів. - C. 123-131.
- Чепель Н. Використання ароматизаторів у виробництві особливої горілки "Капітан". - C. 131-138.
- Скорченко Т., Шпачук Л., Осьмак Т. Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами. - C. 138-144.
- Сидоренко О., Туніцька А. Біологічна цінність вторинної рибної сировини. - C. 144-150.
Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів
- Пугачевський Г., Швець О. Властивості базальтових волокон. - C. 151-156.
- Осика В., Мостика К. Конкурентоспроможність паперових пакувальних матеріалів. - C. 156-164.
- Андрієвська Л., Глушкова Т., Пилипенко С. Оцінка якості паперової продукції санітарно-гігієнічного призначення. - C. 164-170.
- Семак Б. Вплив способів оброблення текстильних матеріалів на тривалість їх життєвого циклу. - C. 171-176.
Проблеми безпечності товарів
- Малигіна В., Сусська М. Управління безпечністю охолодженого м’яса бройлерів на основі принципів ХАССП. - C. 177-185.
- Відомості про авторів. - C. 186-187.
| 2012 | | № 1 (13)
|
|
|
|