Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2008/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул, зміст.
  2. Інформація про 16-й симпозіум IGWT. - C. 5-6.
  3. Ринкові дослідження

  4. Марцин В. Грошово-кредитна політика України на шляху до макроекономічної стабілізації. - C. 7-15.
  5. Джумасейтова А. Интеграция республики Казахстан в мировые товарные рынки. - C. 15-20.
  6. Артюх Т., Індутна Т. Сучасні напрями розвитку ринку культивованих перлів. - C. 21-26.
  7. Притульська Н., Бондаренко Є., Мотузка Ю. Вибір упаковки для морозива за принципами мерчандайзингу. - C. 26-31.
  8. Кюрчева Л. Економічна ефективність заморожування і зберігання столового винограду. - C. 31-34.
  9. Пересічний М., Завадинська О., Зубар Н. Оцінка якості харчування студентів у вищих навчальних закладах України. - C. 35-39.
  10. Новітні технології оздоровчих продуктів

  11. Голуб Б., Даниленко С., Рудавська Г. Біфідогенні властивості цикорію (Cichorium intybus). - C. 40-48.
  12. Битютська О. Удосконалення технології виробництва біологічно активної добавки з чорноморської мідії. - C. 49-61.
  13. Корзун В., Собко А. Медико-біологічна оцінка борошняних кондитерських виробів із ламінарією та селеном. - C. 62-66.
  14. Дослідження якості харчових продуктів

  15. Коваль О., Гуць В. Кінетична теорія моделювання якості й прогнозування терміну придатності харчових продуктів. - C. 67-74.
  16. Белінська С., Орлова Н., Китаєв О. Особливості кристалоутворення під час заморожування суниць. - C. 74-80.
  17. Заморська І. Підвищення вітамінної цінності замороженого пюре з вишні. - C. 81-85.
  18. Камєнєва Н. Оцінка якості заморожених томатів у власному соку. - C. 85-90.
  19. Василишина О., Осокіна Н. Проектування вишневих джемів, збагачених пектиновмісним плодовим пюре. - C. 91-95.
  20. Токар А., Мазур В. Біологічно активні речовини некріплених плодово-ягідних виноматеріалів. - C. 95-100.
  21. Рябченко Н. Асортимент і якість м’яких розсільних сирів на ринку України. - C. 101-107.
  22. Лебська Т., Курбатова І. Порівняльний аналіз харчової та біологічної цінності мідій різних морів. - C. 108-113.
  23. Медведєва А., Дзюндзя О. Використання субтропічної сировини в технологіях самбуків. - C. 113-118.
  24. Григоренко О. Оцінка раціонів харчування учнів у професійно-технічних навчальних закладах України. - C. 118-123.
  25. Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів

  26. Яценко Ю. Удосконалення практичної класифікації тканин. - C. 124-128.
  27. Глушкова Т., Барабаш С. Поліпшення властивостей паперу для зошитів при використанні композицій волокнистих напівфабрикатів. - C. 129-134.
  28. Мельник А., Зіміна Н. Вплив багаторазового прання на фізико-механічні властивості вибілених лляних столових тканин. - C. 135-139.
  29. Проблеми безпечності товарів

  30. Ucherek M. Present-day solutions with regard to packaging of food product. - C. 140-147.
  31. Сидоренко О. Наукове обґрунтування режиму стерилізації риборослинних консервів. - C. 147-154.
  32. Відомості про авторів. - C. 155-156.
  33. Резюме. - C. 157-168.
2008
№ 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського