Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2019/2(11)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Title, content.
- Berhilevych O., Kasianchuk V., Chernetskyi I., Konieva A., Dimitrijevich L., Marenkova T. Construction of a method for predicting the number of enterobacteria in milk using artifical neural networks. - C. 6-13.
- Kukhtyn M., Kravcheniuk K., Beyko L., Horiuk Y., Skliar O., Kernychnyi S. Modeling the process of microbial biofilm formation on stainless steel with a different surface roughness. - C. 14-21.
- Pusik L., Pusik V., Vlasovets V., Gaevaya L., Rozhkov А., Lyubymova N., Safronska I., Romanashenko О., Kryshtop Y., Hryn Y. Studying the loss of mass by cauliflower depending on agrobiological factors, varietal features, and package technique. - C. 22-31.
- Frolova N., Ukrainets A., Sylka I., Nemirich A., Kuzmin O. Separation of terpenes from lemon essential oil by selective fractionation under a vacuum. - C. 32-36.
- Yukalo V., Datsyshyn K., Storozh L. Electrophoretic system for express analysis of whey protein fractions. - C. 37-44.
- Tsykhanovska I., Evlash V., Alexandrov A., Khamitova B., Svidlo K., Nechuiviter О. Forming the structure of whipped desserts when introducing the food additive "Magnetofood" to their formulation. - C. 45-55.
- Shydakova-Kameniuka E., Novik A., Zhukov Y., Matsuk Y., Zaparenko A., Babich P., Oliinyk S. Estimation of technological properties of nut meals and their effect on the quality of emulsion for butter biscuits with liquid oils. - C. 56-64.
- Bilyk O., Bondarenko Yu., Kochubei-Lytvynenko О., Khalikova E., Fain A. Studying the effect of the integrated bread baking improver "Mineral Freshness Super" on consumer properties of wheat bread. - C. 65-72.
- Abstract and References. - C. 73-84.
| 2019 | | № 2(11) (98)
|
|
|
|