Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2019/1(11)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Title, content.
  2. Solomon A., Bondar M., Dyakonova А. Substantiation of the technology for fermented sour-milk desserts with bifidogenic properties. - C. 6-16.
  3. Zahorulko An., Zagorulko Аl., Yancheva M., Serik M., Sabadash S., Savchenko-Pererva M. Development of the plant for low-temperature treatment of meat products using IR-radiation. - C. 17-22.
  4. Nazarenko Y., Ladyka V., Opara V., Pavlenko Y. Determining the influence of the composition of milk from cows of different breeds on quality indicators for the dutch-type cheese. - C. 23-33.
  5. Pusik L., Pusik V., Lyubymova N., Bondarenko V., Rozhkov A., Sergienko O., Denisenko S., Kononenko L. Preservation of parsnip root vegetable depending on the degree of ripeness, varietal features, and storage techniques. - C. 34-41.
  6. Dotsenko V., Medvid I., Shydlovska O., Ishchenko T. Studying the possibility of using enzymes, lecithin, and albumen in the technology of gluten-free bread. - C. 42-51.
  7. Hachak Y., Slyvka N., Gutyj B., Vavrysevych J., Sobolеv A., Bushueva I., Samura T., Paladiychuk O., Savchuk L., Pikhtirova A. Effect of the cryopowder "Beet" on quality indicators of new curd desserts. - C. 52-59 .
  8. Tkachenko A., Syrokhman I., Lozova T., Ofilenko N., Goryachova E., Hmelnitska Y., Shurduk I. Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management system. - C. 60-70 .
  9. Abstract and References. - C. 71-80.
2019
№ 1(11) (97)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського