Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2018/1(11)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Титул, зміст.
- Rak V., Yurchak V., Bilyk O., Bondar V. Кesearch into techniques for making wheat bread on hop leavenv. - C. 4-9.
- Hachak Y., Gutyj B., Bilyk O., Nagovska V., Mykhaylytska O. Effect of the cryopowder "amaranth" on the technology of molten cheese. - C. 10-15.
- Gnytsevych V., Yudina T., Deinychenko L., Nykyforov R., Nazarenko I. Survey of characteristics of dairyprotein concentrates in the lowtemperature storage process. - C. 16-21.
- Grynchenko N. Development of a theoretical model for the intensification of technological processes for manufacturing dairy products. - C. 22-32.
- Dzyuba N., Telezhenko L., Kashkano M., Vikul S., Priss O., Zhukova V., Kiurcheva L., Gaprindashvili N. Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating freshmixes with abalanced potassiumprotein composition. - C. 33-39.
- Zykovа N., Kaprelyants L., Petrosyants A., Zykov A. Development of the biotechnology for obtaining a dietary supplement from the seleniumcontaining probiotic cultures lactobacillus acidophilus 412/307 and bifidobacterium bifidum 1. - C. 40-49.
- Yancheva M., Dromenko O., Potapov V., Grіnchenko O., Zhelieva T. Development of a physicalmathematical model for the process of crystallization of meat systems. - C. 50-55.
- Tsygankov S., Grek O., Krasulya O., Onopriichuk O., Chubenko L., Savchenko O., Snizhko O., Ochkolyas O. Study into effect of food fibers on the fermentation process of wheya. - C. 56-62.
- Kapustian A., Cherno N., Stankevich G., Kolomiіets I., Matsjuk O., Musiy L., Slyvka I. Determination of the enzyme destruction rational mode of biomass autolysate of lactic acid bacteria. - C. 63-68.
- Kukhtyn M., Horiuk Y., Yaroshenko T., Laiter-Moskaliuk S., Levytska V., Reshetnyk A. Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. - C. 69-75.
- Abstract and References. - C. 76-88.
| 2018 | | № 1(11) (91)
|
|
|
|