Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2018/1(11)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул, зміст.
  2. Rak V., Yurchak V., Bilyk O., Bondar V. Кesearch into techniques for making wheat bread on hop leavenv. - C. 4-9.
  3. Hachak Y., Gutyj B., Bilyk O., Nagovska V., Mykhaylytska O. Effect of the cryopowder "amaranth" on the technology of molten cheese. - C. 10-15.
  4. Gnytsevych V., Yudina T., Deinychenko L., Nykyforov R., Nazarenko I. Survey of characteristics of dairyprotein concentrates in the lowtemperature storage process. - C. 16-21.
  5. Grynchenko N. Development of a theoretical model for the intensification of technological processes for manufacturing dairy products. - C. 22-32.
  6. Dzyuba N., Telezhenko L., Kashkano M., Vikul S., Priss O., Zhukova V., Kiurcheva L., Gaprindashvili N. Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating freshmixes with abalanced potassiumprotein composition. - C. 33-39.
  7. Zykovа N., Kaprelyants L., Petrosyants A., Zykov A. Development of the biotechnology for obtaining a dietary supplement from the seleniumcontaining probiotic cultures lactobacillus acidophilus 412/307 and bifidobacterium bifidum 1. - C. 40-49.
  8. Yancheva M., Dromenko O., Potapov V., Grіnchenko O., Zhelieva T. Development of a physicalmathematical model for the process of crystallization of meat systems. - C. 50-55.
  9. Tsygankov S., Grek O., Krasulya O., Onopriichuk O., Chubenko L., Savchenko O., Snizhko O., Ochkolyas O. Study into effect of food fibers on the fermentation process of wheya. - C. 56-62.
  10. Kapustian A., Cherno N., Stankevich G., Kolomiіets I., Matsjuk O., Musiy L., Slyvka I. Determination of the enzyme destruction rational mode of biomass autolysate of lactic acid bacteria. - C. 63-68.
  11. Kukhtyn M., Horiuk Y., Yaroshenko T., Laiter-Moskaliuk S., Levytska V., Reshetnyk A. Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling. - C. 69-75.
  12. Abstract and References. - C. 76-88.
2018
№ 1(11) (91)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського