Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2017/5(11)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Титул, зміст.
- Sylchuk T., Bilyk O., Kovbasa V., Zuiko V. Investigation of the effect of multicomponent acidulants on the preservation of freshness and aroma of rye-wheat bread. - C. 4-9.
- Dzyuba N., Bilenka I., Palvashova А., Zemlyakova E. Study into collagen hydrolyzate applicability as a structure forming agent. - C. 10-17.
- Korkach H. Research intoeffect of the synbiotic complex on the quality of a fat filling for waffles. - C. 18-25.
- Kukhtyn M., Berhilevych O., Kravcheniuk K., Shynkaruk O., Horiuk Y., Semaniuk N. Formation of biofilms on dairy equipment and the influence of disinfectants on them. - C. 26-33.
- Paska M., Drachuk U., Masliіchuk O., Vovk V. Determining the effect of lupin flour and inula on the flow of metabolic processes in the organism. - C. 34-39.
- Barysheva Y., Glushkov O., Manoli T., Nikitchina T., Bezusov A. A technology developed to produce hot fish marinades for a jellylike filling of prolonged storage. - C. 40-45.
- Kravchenko M., Yaroshenko N. Study into effect of plant supplements on the quality indicators of gingerbread and similar spice-cakes. - C. 45-54.
- Merzlov S., Lomova N., Narizhnyy S., Snezhko О., Voroshchuk V. Optimization of technology for shredding the bee pollen. - C. 55-60.
- Tsykhanovska І., Evlash V., Alexandrov A., Svidlo K., Gontar T. Influence of the polyfunctional food supplement "Magnetofооd” on the quality of the wheat-rye bread "Kharkiv Rodnichok” in the storage process. - C. 61-70.
- Sukmanov V., Ukrainets A., Zavyalov V., Marynin A. Research of extraction of biologically active substances from grape pomace by subcritical water. - C. 70-80.
- Abstract and References. - C. 81-94.
| 2017 | | № 5(11) (89)
|
|
|
|