Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2016/5(11)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Title, Content.
- Belemets T., Yushchenko N., Lobok O., Radziyevska I., Polonskaya T. Optimization of composition of blend of natural vegetable oils for the production of milk-containing products. - C. 4-9.
- Atamanyuk V., Huzova I., Gnativ Z., Mykychak B. Selection of optimal method of forming a layer of candied fruits during filtration drying. - C. 10-15.
- Dorohovich A., Dorohovich V., Kambulova Ju. The effect of mono- and disaccharides on structural-mechanical properties of pectin gels. - C. 16-24.
- Dejnychenko G., Gnitsevych V., Yudina T., Nazarenko I., Vasylieva O. Determining technological parameters for treating pectin-containing raw materials in the technology of milk-vegetable minces. - C. 25-31.
- Plotnikova R., Grynchenko N., Pyvovarov P. Study of influence of technological factors on the sorption of ionized calcium from skimmed milk by sodium alginate. - C. 32-39.
- Popova S., Slashcheva A., Nykyforov R., Korenets Yu. Exploring the effect of dry protein-carbohydrate semi-finished product on the structural-mechanical properties of yeast dough obtained by the accelerated technique. - C. 39-45.
- Cherevko O., Odarchenko А., Pogozhikh N., Odarchenko D., Sokolova Е. Effect of sautéing of onion on its storage at low temperatures. - C. 46-50.
- Pavlyuk R., Pogarska V., Yurieva O., Skripka L., Abramova T. Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysis. - C. 51-61.
- Abstract and References. - C. 62-70.
| 2016 | | № 5(11)
|
|
|
|