Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2016/5(11)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Title, Content.
  2. Belemets T., Yushchenko N., Lobok O., Radziyevska I., Polonskaya T. Optimization of composition of blend of natural vegetable oils for the production of milk-containing products. - C. 4-9.
  3. Atamanyuk V., Huzova I., Gnativ Z., Mykychak B. Selection of optimal method of forming a layer of candied fruits during filtration drying. - C. 10-15.
  4. Dorohovich A., Dorohovich V., Kambulova Ju. The effect of mono- and disaccharides on structural-mechanical properties of pectin gels. - C. 16-24.
  5. Dejnychenko G., Gnitsevych V., Yudina T., Nazarenko I., Vasylieva O. Determining technological parameters for treating pectin-containing raw materials in the technology of milk-vegetable minces. - C. 25-31.
  6. Plotnikova R., Grynchenko N., Pyvovarov P. Study of influence of technological factors on the sorption of ionized calcium from skimmed milk by sodium alginate. - C. 32-39.
  7. Popova S., Slashcheva A., Nykyforov R., Korenets Yu. Exploring the effect of dry protein-carbohydrate semi-finished product on the structural-mechanical properties of yeast dough obtained by the accelerated technique. - C. 39-45.
  8. Cherevko O., Odarchenko А., Pogozhikh N., Odarchenko D., Sokolova Е. Effect of sautéing of onion on its storage at low temperatures. - C. 46-50.
  9. Pavlyuk R., Pogarska V., Yurieva O., Skripka L., Abramova T. Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysis. - C. 51-61.
  10. Abstract and References. - C. 62-70.
2016
№ 5(11)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського