Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2016/3(11)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Title, content.
Technology and equipment of food production
- Alexandrov A., Tsykhanovska I., Gontar T., Kokodiy N. Research of sedimentation stability of lipid-magnetite suspensions by the method of spectrophotometry. - C. 4-11.
- Goralchuk A., Omel’chenko S., Kotlyar О., Grinchenko O., Mikhaylov V. Developing a model of the foam emulsion system and confirming the role of the yield stress shear of interfacial adsorption layers to provide its formation and stability. - C. 11-19.
- Tkachenko N., Nekrasov P., Makovska Т., Lanzhenko L. Optimization of formulation composition of the low-calorie emulsion fat systems. - C. 20-27.
- Kunitsa E., Udovenko O., Litvinenko E., Gladkiy F., Levchuk I. Technology of specialty fats based on palm stearin. - C. 27-33.
- Pavlyuk R., Pogarska V., Kotuyk T., Pogarskiy A., Loseva S. The influence of mechanolysis on the activaton of nanocomplexes of heteropolysaccharides and proteins of plant biosystems in developing of nanotechnologies. - C. 33-40.
- Deinychenko G., Yudicheva O. Studying the accumulation of nitrogenous substances in biofortified pumpkin vegetables. - C. 40-46.
- Oliinyk S., Samokhvalova O., Zaparenko A., Shidakova-Kamenyuka E., Chekanov M. Research into the impact of enzyme preparations on the processes of grain dough fermentation and bread quality. - C. 46-53.
- Tkachenko А., Pakhomova I. Consumer properties improvement of sugar cookies with fillings with non-traditional raw materials with high biological value. - C. 54-61.
- Samohvalova O., Grevtseva N., Brykova T., Grigorenko A. The effect of grape seed powder on the quality of butter biscuits. - C. 61-66.
- Abstract and References. - C. 67-76.
| 2016 | | № 3(11) (81)
|
|
|
|