Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2015/6(10)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Титул, содержание.
Технологии и оборудование пищевых производств
- Павлюк Р. Ю., Бессараб О. С., Погарська В. В., Балабай К. С., Лосєва С. М. Розробка кріогенної технології отримання нанопорошків із топінамбуру з використанням рідкого та газоподібного азоту. - C. 4-10.
- Самохвалова О. В., Чернікова Ю. О., Олійник С. Г., Касабова К. Р. Вплив мікробних полісахаридів на властивості пшеничного борошн. - C. .
- Коротаєва Є. О., Неклеса О. П., Гринченко О. О., Пивоваров П. П. Дослідження функціонально-технологічних властивостей капсульованих рослинних олій. - C. 16-23.
- Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Маціпура Т. С., Максимова Н. П. Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus). - C. 24-28.
- Михайлов В. М., Тімошенко Ю. П., Чуйко Л. О., Михайлова С. В., Шевченко А. О. Удосконалення технології екстрагування рослинної сировини зрідженим газом(фреон R-134а). - C. 29-32.
- Прибильський В. Л., Мукоїд Р. М., Нгуен Фионг Донг Використання рису в технології безалкогольного ферментованого напою. - C. 33-36.
- Онищенко В. М., Гринченко Н. Г., Большакова В. А. Удосконалення технології зберігання замороженого м’яса птиці. - C. 37-41.
- Павлюк Р. Ю., Погарський О. С., Каплун О. А., Лосєва С. М. Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів. - C. 42-47.
- Прісс О. П., Калитка В. В. Вплив теплової обробки антиоксидантами на утилізацію активних форм кисню впродовж зберігання кабачків. - C. 47-53.
- Abstract and References. - C. 54-60.
| 2015 | | № 6(10) (78)
|
|
|
|