Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2015/6(10)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул, содержание.
  2. Технологии и оборудование пищевых производств

  3. Павлюк Р. Ю., Бессараб О. С., Погарська В. В., Балабай К. С., Лосєва С. М. Розробка кріогенної технології отримання нанопорошків із топінамбуру з використанням рідкого та газоподібного азоту. - C. 4-10.
  4. Самохвалова О. В., Чернікова Ю. О., Олійник С. Г., Касабова К. Р. Вплив мікробних полісахаридів на властивості пшеничного борошн. - C. .
  5. Коротаєва Є. О., Неклеса О. П., Гринченко О. О., Пивоваров П. П. Дослідження функціонально-технологічних властивостей капсульованих рослинних олій. - C. 16-23.
  6. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Маціпура Т. С., Максимова Н. П. Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus). - C. 24-28.
  7. Михайлов В. М., Тімошенко Ю. П., Чуйко Л. О., Михайлова С. В., Шевченко А. О. Удосконалення технології екстрагування рослинної сировини зрідженим газом(фреон R-134а). - C. 29-32.
  8. Прибильський В. Л., Мукоїд Р. М., Нгуен Фионг Донг Використання рису в технології безалкогольного ферментованого напою. - C. 33-36.
  9. Онищенко В. М., Гринченко Н. Г., Большакова В. А. Удосконалення технології зберігання замороженого м’яса птиці. - C. 37-41.
  10. Павлюк Р. Ю., Погарський О. С., Каплун О. А., Лосєва С. М. Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів. - C. 42-47.
  11. Прісс О. П., Калитка В. В. Вплив теплової обробки антиоксидантами на утилізацію активних форм кисню впродовж зберігання кабачків. - C. 47-53.
  12. Abstract and References. - C. 54-60.
2015
№ 6(10) (78)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського