Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2015/4(10)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул, содержание.
  2. Экология

  3. Аветисян Ю. И., Хохотва А. П. Синтез композиционного сорбента для удаления ионов тяжелых металлов из сточных вод. - C. 4-8.
  4. Бернацька Н. Л. Встановлення оптимальних умов проведення процесу очищення води за допомогою ультразвуку. - C. 8-12.
  5. Михайленко Н. О., Макарчук О. В., Донцова Т. А., Горобець С. В., Астрелін І. М. Очищення забруднених водних середовищ магнітокерованими сапонітовими сорбентами. - C. 13-20.
  6. Путренко В. В., Тихоход В. О. Розробка геостатистичних моделей інтелектуального аналізу забруднення повітря. - C. 21-26.
  7. Хрутьба В. О., Вайганг Г. О., Зюзюн В. І. Результати екологічної та соціальної оцінки проекта реконструкції дороги. - C. 26-34.
  8. Шатохіна Ю. В. Розробка номограм для оперативного контролю стічних вод. - C. 35-39.
  9. Технологии и оборудование пищевых производств

  10. Кошова В. М., Яжло В. С., Каплуненко В. Г., Огородник Ю. І. Підвищення бродильної активності пивоварних дріжджів за допомогою наноаквахелату цинку. - C. 40-44.
  11. Тетеріна С. М., Ющенко Н. М., Кузьмик У. Г. Використання натуральної пряно-ароматичної сировини для запобігання мікробіологічного псування кисломолочних продуктів. - C. 45-49.
  12. Науменко К. А., Петруша О. О., Фролова Н. Е., Федоренко О. В. Оцінка якості екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини. - C. 49-54.
  13. Сердюк М. Є., Степаненко Д. С. Формування смакових якостей плодів сливи під впливом абіотичних чинників. - C. 55-60.
  14. Abstract and References. - C. 61-66.
2015
№ 4(10) (76)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського