Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2015/3(10)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул, содержание.
  2. Технологии и оборудование пищевых производств

  3. Георгиеш Е. В. Метод стабильности потока массы в расчетах процесса экстрагирования. - C. 4-9.
  4. Юдіна Т. І., Назаренко І. А., Никифоров Р. П. Дослідження якості молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин. - C. 10-14.
  5. Никифоров Р. П., Гніцевич В. А. Обґрунтування технології емульсійних соусів із застосуванням білково-вуглеводного напівфабрикату. - C. 15-19.
  6. Прісс О. П. Вплив теплової обробки антиоксидантами на субстрати дихання огірків під час зберігання. - C. 19-25.
  7. Нєміріч О. В., Петруша О. О., Ясюченко О. С., Дрозд Н. В. Дослідження відновлюючої та емульгуючої здатностей овочевих і фруктових порошків. - C. 26-30.
  8. Винникова Л. Г., Прокопенко И. А. Применение высокого давления в качестве альтернативы тепловой обработки мяса птицы. - C. 31-36.
  9. Віннікова Л. Г., Пронькіна К. В. Вплив фракцій електроактивованої води на функціонально-технологічні властивості яловичини та свинини. - C. 36-43.
  10. Савченко-Перерва М. Ю., Якуба О. Р. Підвищення ефективності апаратів із зустрічними закрученими потоками для харчової промисловості. - C. 43-48.
  11. Степанова Т. М., Кондратюк Н. В., Пивоваров Є. П. Вплив сахарози на структурно-механічні властивості системи на основі "Напівфабрикату драглеутворюючого для желейних виробів". - C. 49-54.
  12. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Радченко Л. О., Юр’єва О. О., Гасанова А. Е., Абрамова Т. С., Коломієць Т. М. Розробка технології наноекстрактів та нанопорошків із прянощів для оздоровчих продуктів. - C. 54-59.
  13. Паска М. З. Порівняльна оцінка якості яловичині NOR, PSE ТА DFD. - C. 59-63.
  14. Віннікова Л. Г., Кишеня А. В. Розробка покриття для подовження термінів зберігання м’яса на основі альгінату натрію. - C. 63-70.
  15. Abstract and References. - C. 71-76.
2015
№ 3(10) (75)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського