Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2015/1(6)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул, содержание.
  2. Технологии органических и неорганических веществ

  3. Артеменко С. В. Фазовые равновесия в смеси нитробензол – н-гептан с добавкой наночастиц TiO2. - C. 4-8.
  4. Вдовенко C. В., Бойченко С. В. Розробка комплексного методу переробки нафтошламів. - C. 8-12.
  5. Nebesnyi R. Complex oxide catalysts of acrylic acid obtaining by aldol condensation method. - C. 13-16.
  6. Нікіфорова А. Ю., Кожура О. В., Пасенко О. О. Вплив пероксиду водню на кислотне вилуговування ванадію з відпрацьованих каталізаторів. - C. 16-21.
  7. Технологии и оборудование пищевых производств

  8. Білоус О. В., Демидов І. М., Бухкало С. І. Розробка комплексного антиоксиданту із екстрактів листя горіху волоського та календули. - C. 22-26.
  9. Топчій О. А., Котляр Є. О. Принципи купажування рослинних олій збалансованих за жирнокислотним складом. - C. 26-32.
  10. Пасічний В. М., Маринін А. І., Мороз О. О., Гередчук А. М. Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиці. - C. 32-38.
  11. Прісс О. П. Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами. - C. 38-43.
  12. Скорченко М. В., Білько М. В. Встановлення оптимального терміну витримки кюве рожевих ігристих вин. - C. 43-48.
  13. Крапивницька І. О., Потапов В. О., Гурський П. В., Перцевой Ф. В. Дослідження структуроутворення та змін форми звязку вологи в пектинових гелях методом диференціально-сканувальної калориметрії. - C. 48-52.
  14. Пічкур В. Я. , Лазаренко М. М., Алєксєєв О. М., Ковбаса В. М., Лазаренко М. В. Термогравіметричне дослідження екструдованих та нативних видів крохмалю. - C. 52-56.
  15. Одарченко А. Н., Сергиенко А. А. Исследование стеклования и фазовых переходов в тестовых полуфабрикатах с добавлением овощного сырья. - C. 57-61.
  16. Юдіна Т. І. Дослідження тиксотропії емульсійного соусу з використанням концентрату зі сколотин при зберіганні. - C. 61-35.
  17. Сабадаш С. М., Казаков Д. Д., Якуба О. Р. Розробка процесу сушіння післяспиртової барди на інертних тілах і вивід критеріальної залежності. - C. 65-70.
  18. Abstract and References. - C. 71-78.
2015
№ 1(6) (73)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського