Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2015/1(6)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Титул, содержание.
Технологии органических и неорганических веществ
- Артеменко С. В. Фазовые равновесия в смеси нитробензол – н-гептан с добавкой наночастиц TiO2. - C. 4-8.
- Вдовенко C. В., Бойченко С. В. Розробка комплексного методу переробки нафтошламів. - C. 8-12.
- Nebesnyi R. Complex oxide catalysts of acrylic acid obtaining by aldol condensation method. - C. 13-16.
- Нікіфорова А. Ю., Кожура О. В., Пасенко О. О. Вплив пероксиду водню на кислотне вилуговування ванадію з відпрацьованих каталізаторів. - C. 16-21.
Технологии и оборудование пищевых производств
- Білоус О. В., Демидов І. М., Бухкало С. І. Розробка комплексного антиоксиданту із екстрактів листя горіху волоського та календули. - C. 22-26.
- Топчій О. А., Котляр Є. О. Принципи купажування рослинних олій збалансованих за жирнокислотним складом. - C. 26-32.
- Пасічний В. М., Маринін А. І., Мороз О. О., Гередчук А. М. Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиці. - C. 32-38.
- Прісс О. П. Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами. - C. 38-43.
- Скорченко М. В., Білько М. В. Встановлення оптимального терміну витримки кюве рожевих ігристих вин. - C. 43-48.
- Крапивницька І. О., Потапов В. О., Гурський П. В., Перцевой Ф. В. Дослідження структуроутворення та змін форми звязку вологи в пектинових гелях методом диференціально-сканувальної калориметрії. - C. 48-52.
- Пічкур В. Я. , Лазаренко М. М., Алєксєєв О. М., Ковбаса В. М., Лазаренко М. В. Термогравіметричне дослідження екструдованих та нативних видів крохмалю. - C. 52-56.
- Одарченко А. Н., Сергиенко А. А. Исследование стеклования и фазовых переходов в тестовых полуфабрикатах с добавлением овощного сырья. - C. 57-61.
- Юдіна Т. І. Дослідження тиксотропії емульсійного соусу з використанням концентрату зі сколотин при зберіганні. - C. 61-35.
- Сабадаш С. М., Казаков Д. Д., Якуба О. Р. Розробка процесу сушіння післяспиртової барди на інертних тілах і вивід критеріальної залежності. - C. 65-70.
- Abstract and References. - C. 71-78.
| 2015 | | № 1(6) (73)
|
|
|
|