Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2014/6(10)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул, зміст.
  2. Экология

  3. Разгонова О. В., Сокольник В. І. Ущільнення та зневоднення червоного шламу під дією електричного поля. - C. 4-7.
  4. Крижановський Є. М., Нагорна А. В. Розробка біоцентрично-мережевої структури екологічної мережі міста Вінниця з використанням геоінформаційних технологій. - C. 8-12.
  5. Афанасьева Н. А., Пляцук Л. Д., Филатов Л. Г., Трунова И. А. Импульсный инфразвуковой сигнал, производимый ветроэнергетической установкой. Принципы оценки. - C. 13-19.
  6. Виставна Ю. Ю., Яковлєв В. В., Дядін Д. В., Вергелес Ю. І., Чистикова А. В., Жидких І. О. Дослідження нітратного забруднення гідросфери у трансграничному районі басейну Сіверского Донця. - C. 20-27.
  7. Левчук І. В., Кіщенко В. А., Осейко М. І., Тимченко В. К., Куниця К. В. Безпечність застосування поліетилентерефталатової (ПЕТ) упаковки у виробництві рослинних олій. - C. 27-31.
  8. Zagirska I., Bidyuk P., Levin D. Dynamic bayesian modelling for radionuclide soil-to-plant transfer. - C. 32-37.
  9. Технологии и оборудование пищевых производств

  10. Маркович І. І. Дослідження амінокислотного складу напівкопчених ковбас з використанням сочевиці, ялівцю та чебрецю. - C. 38-43.
  11. Мурликіна Н. В., Янчева М. О. Використання емульгаторів у технологіях м’ясних продуктів. - C. 44-49.
  12. Онищенко В. М., Гринченко Н. Г., Большакова В. А. Розробка технології білкової захисної емульсії для м’яса птиці механічного обвалювання. - C. 50-54.
  13. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Бессараб О. С., Балабай К. С., Борисова А. О., Лосєва С. М. Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікації. - C. 54-58.
  14. Павлюк Р. Ю., Погарская В. В., Абрамова Т. С., Берестовая А. А., Лосева С. М. Разработка функциональных оздоровительных нанонапитков на основе молочной сыворотки. - C. 59-64.
  15. Abstract and References. - C. 65-70.
2014
№ 6(10) (72)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського