Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2014/6(10)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Титул, зміст.
Экология
- Разгонова О. В., Сокольник В. І. Ущільнення та зневоднення червоного шламу під дією електричного поля. - C. 4-7.
- Крижановський Є. М., Нагорна А. В. Розробка біоцентрично-мережевої структури екологічної мережі міста Вінниця з використанням геоінформаційних технологій. - C. 8-12.
- Афанасьева Н. А., Пляцук Л. Д., Филатов Л. Г., Трунова И. А. Импульсный инфразвуковой сигнал, производимый ветроэнергетической установкой. Принципы оценки. - C. 13-19.
- Виставна Ю. Ю., Яковлєв В. В., Дядін Д. В., Вергелес Ю. І., Чистикова А. В., Жидких І. О. Дослідження нітратного забруднення гідросфери у трансграничному районі басейну Сіверского Донця. - C. 20-27.
- Левчук І. В., Кіщенко В. А., Осейко М. І., Тимченко В. К., Куниця К. В. Безпечність застосування поліетилентерефталатової (ПЕТ) упаковки у виробництві рослинних олій. - C. 27-31.
- Zagirska I., Bidyuk P., Levin D. Dynamic bayesian modelling for radionuclide soil-to-plant transfer. - C. 32-37.
Технологии и оборудование пищевых производств
- Маркович І. І. Дослідження амінокислотного складу напівкопчених ковбас з використанням сочевиці, ялівцю та чебрецю. - C. 38-43.
- Мурликіна Н. В., Янчева М. О. Використання емульгаторів у технологіях м’ясних продуктів. - C. 44-49.
- Онищенко В. М., Гринченко Н. Г., Большакова В. А. Розробка технології білкової захисної емульсії для м’яса птиці механічного обвалювання. - C. 50-54.
- Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Бессараб О. С., Балабай К. С., Борисова А. О., Лосєва С. М. Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікації. - C. 54-58.
- Павлюк Р. Ю., Погарская В. В., Абрамова Т. С., Берестовая А. А., Лосева С. М. Разработка функциональных оздоровительных нанонапитков на основе молочной сыворотки. - C. 59-64.
- Abstract and References. - C. 65-70.
| 2014 | | № 6(10) (72)
|
|
|
|