Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2014/5(11)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Титул, зміст.
Технологии и оборудование пищевых производств
- Андрєєва С. С., Колесникова М. Б. Дослідження мікроструктури крохмалів фізичної модифікації для обгрунтування використання в технології соусів. - C. 4-8.
- Назаренко И. П. Очистка и сепарация подсолнечного масла в бегущем электрическом поле. - C. 9-13.
- Паньків Н. О., Паляниця Л. Я., Косів Р. Б., Березовська Н. І. Зброджування зернового сусла, одержаного на основі активованої води. - C. 13-16.
- Сердюк М. Є., Калитка В. В., Байбєрова С. С. Вплив екзогенної обробки антиоксидантами на динаміку фенольних речовин при зберіганні яблук. - C. 17-22.
- Скульська І. В., Цісарик О. Й. Вплив часткової заміни хлориду натрію на протеоліз при виробництві бринзи. - C. 23-27.
- Шаніна О. М., Лобачова Н. Л., Звєрєв В. О. Вплив ферменту трансглютаміназа на властивості білків борошна. - C. 28-33.
- Капліна Т. В., Миронов Д. А. Технологія напоїв на основі водних екстрактів шипшини, обліпихи та калини. - C. 34-37.
- Прісс О. П., Малкіна В. М., Калитка В. В. Інтегральне оцінювання антиоксидантного статусу плодових овочів. - C. 38-41.
- Погожих М. І., Пак А. О., Чеканов М. А., Іштван Є. О., Павлюк І. М. Дослідження системної води харчової сировини термодинамічними та молекулярно-кінетичними методами. - C. 42-46.
- Омельченко С. Б., Горальчук А. Б. Вивчення міжфазних адсорбційних шарів з метою розробки технології молочної продукції. - C. 46-51.
- Cherno N., Ozolina S., Nikitina O. Preparation and characterization of iron complexes based on polysaccharides from agaricus bisporus. - C. 52-57.
- Фролова Н. Э., Усатюк Е. М. Разработка методик капиллярной хроматографии терпеновых углеводородов и кислородсодержащих компонентов эфирных масел. - C. 57-62.
- Лазаренко М. В., Баглюк С. В. Вплив термічної обробки на молекулярну рухливість в триацилгліцеринах. - C. 63-67.
- Abstract and References. - C. 67-74.
| 2014 | | № 5(11) (71)
|
|
|
|