Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2014/3(10)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул, зміст.
  2. Экология

  3. Boyko T., Abramova A. Definition of environmental risk as integral criterion in assessing of man-caused load. - C. 4-7.
  4. Козуля Т. В., Ємельянова Д. І., Козуля М. М. Комплексна екологічна оцінка природно-техногенних комплексів на основі MIPS- і ризик-аналізу. - C. 8-13.
  5. Семенов А. О., Кожушко Г. М. Пристрої для бактерицидного знезараження повітря ультрафіолетовим випромінюванням. - C. 13-17.
  6. Халиль В. В., Сидоренко Е. С. Моделирование экологической ниши на основе трехмерной модели Хатчинсона. - C. 18-24.
  7. Мойсеєнко О. В., Заячук Я. І., Мойсеєнко М. І. Удосконалення процедури екологічного аудита об’єктів нафтогазового комплексу та промислових підприємств. - C. 24-29.
  8. Технологии и оборудование пищевых производств

  9. Нєміріч О. В., Вашека О. М., Петруша О. О., Карпенко А. В. Дослідження якості масляної суміші, збагаченої біогенним комплексом рослинних мікронутрієнтів. - C. 30-33.
  10. Янчева М. А., Дроменко Е. Б., Потапов В. А., Гринченко О. А. Влияние эмульсионных систем кропротекторного действия на теплофизические характеристики мясных систем. - C. 34-39.
  11. Степаненко Д. С. Дослідження збереження вітаміну С в плодах дині при тривалому зберіганні. - C. 39-44.
  12. Котляр О. В., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас. - C. 45-49.
  13. Білик О. Я., Дроник Г. В. Розробка технології альбумінового сиру урда. - C. 49-53.
  14. Луговська О. А., Сидор В. М., Нікітчіна Т. І. Застосування гуміарабіку для створення емульсій типу масло-вода у харчових продуктах. - C. 54-57.
  15. Мусий Л. Я., Цисарык О. Й., Голубец О. В., Шкаруба С. Н. Жирнокислотный состав кислосливочного масла, изготовленного с применением мезофильной и пробиотической культур. - C. 58-63.
  16. Доценко В. Ф., Мирошник Ю. А., Шидловская Е. Б., Медвидь И. М. Исследование возможности использования плодовых порошков в технологии бисквитных полуфабрикатов. - C. 64-69.
  17. Abstract and References. - C. 70-76.
2014
№ 3(10) (69)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського