Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2014/2(12)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул, зміст.
  2. Погожих М. І., Пак А. О., Пак А. В., Жеребкін М. В. Вплив параметрів руху сушильного агента на кінетику сушіння змішаним теплопідводом. - C. 4-8.
  3. Дуденко Н. В., Дьяков О. Г., Панікарова Б. О. Моделювання процесу протеолізу рибної колагеновмісної сировини. - C. 8-13.
  4. Прісс О. П., Калитка В. В. Вплив теплової обробки антиоксидантами на тривалість зберігання і якість солодкого перцю. - C. 14-18.
  5. Дейниченко Г. В., Юдічева О. П. Сенсорний аналіз біофортифікованого маринованого солодкого перцю. - C. 18-24.
  6. Фролова Н. Е., Усатюк О. М. Нові можливості перероблення ефірних олій для ароматизації харчових продуктів. - C. 24-29.
  7. Мыколенко С. Ю., Пивоваров А. А., Тищенко А. П. Повышение микробиологической устойчивости хлебопекарной продукции с применением плазмохимических технологий. - C. 30-36.
  8. Калинина Е. Д., Коваленко А. В., Корнилова О. В. Динамика кислотности гидролизованных сгущенных консервов с сахаром в процессе хранения. - C. 37-41.
  9. Бергилевич А. Н., Гришина Е. А., Касянчук В. В. Идентификация Enterobacter sakazakii в сыром молоке для производства сухих детских смесей. - C. 42-47.
  10. Kuznetsova I. Study of thermodynamics of complex formation of flavonoids of steviа (Stevіa rebaudіana Bertonі) leaves. - C. 47-50.
  11. Миронов Д. А. Дослідження інфрачервоних спектрів екстрактів з плодів шипшини, обліпихи та калини. - C. 51-55.
  12. Штефан Є. В., Риндюк Д. В., Кадомський С. В. Математичне моделювання процесів механічного оброблення дисперсних органічних матеріалів. - C. 55-61.
  13. Ломова Н. Н., Снежко О. О. Влияние меда, маточного молочка и пыльцы на биотехнологические процесы, происходящие в кисломолочных напитках. - C. 62-65.
  14. Ткаченко Н. А., Назаренко Ю. В., Авершина А. С., Українцева Ю. С. Заквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостями. - C. 66-71.
  15. Abstract and References. - C. 72-78.
  16. Нечепуренко К. Б., Пивоваров П. П. Технологічні аспекти утворення структурованих емульсій у складі м’ясних січених виробів. - C. 79-84.
  17. Янчева М. О., Желєва Т. С., Погожих М. І., Гринченко О. О. Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. - C. 84-89.
  18. Літвінова І. О., Савінок О. М., Шафран Л. М., Третьякова О. В. Медико-біологічні дослідження рубаних м’ясних напівфабрикатів з комплексною добавкою "Мальтовин". - C. 90-95.
  19. Нєміріч О. В., Петруша О. О., Бончак І. В., Філіпенко В. В. Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировини. - C. 95-101.
  20. Иоргачева Е. Г., Лебеденко Т. Е. Потенциал лекарственных, пряно-ароматических растений в повышении качества пшеничного хлеба. - C. 101-108.
  21. Лозовая Т. М. Улучшение потребительских свойств вафель с использованием нетрадиционного сырья. - C. 108-113.
  22. Каліновська Т. В., Оболкіна В. І. Застосування комбінованих білків та гідроколлоїдів при створенні збивних цукеркових мас. - C. 113-121.
  23. Иоргачева Е. Г., Макарова О. В., Аветисян К. В. Регулирование структурно-реологических свойств желейных и сбивных масс для двухслойного мармелада. - C. 122-127.
  24. Коркач А. В., Крусир Г. В., Боровик И. А. Перспективы использования синбиотического комплекса в технологии зефира функционального назначения. - C. 127-133.
  25. Чуйко А. М., Чуйко М. М., Орлова О. С., Єрьоменко С. О. Дослідження якості виробів із дріжджового тіста і пісочного печива з використанням кріо-порошків із рослинної сировини. - C. 133-137.
  26. Иоргачева Е. Г., Макарова О. В., Хвостенко Е. В. Стабилизация качества сырцовых пряников при хранении. - C. 138-143.
  27. Abstract and References. - C. 144-149.
2014
№ 2(12) (68)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського