Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2013/5(10)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул, зміст.
  2. Экология

  3. Радовенчик В. М., Костриця А. О., Радовенчик Я. В., Сіренко Л. В. Новий спосіб освітлення води фільтруванням. - C. 3-6.
  4. Михайленко В. В., Капустин А. Е. Технология нейтрализации отстойника полигона твердых бытовых отходов. - C. 7-11.
  5. Morozov S., Morozov A. Modern processes of waste formation and aspects of their minimazing. - C. 12-16.
  6. Ткачук К. Н., Репін М. В. Алгоритм розроблення профілактичних заходів з охорони праці на державному рівні. - C. 16-19.
  7. Кіпоренко Г. С. Аналіз нормативного забезпечення екологічного моніторингу на міжнародному, європейському, державному рівнях. - C. 20-25.
  8. Технологии и оборудование пищевых производств

  9. Нагорний О. Ю., Неклеса О. П., Пивоваров Є. П. Вплив ультразвукової модифікації на реологічні характеристики розчинів полісахаридів в технології капсульованної продукції. - C. 26-29.
  10. Одарченко А. М. Вплив попередньої технологічної обробки на процес заморожування овочевого напівфабрикату. - C. 29-33.
  11. Некрасов П. А., Ткаченко Н. А., Авершина А. С. Медико-биологическое исследование напитка кисломолочного детского питания "Биолакт". - C. 34-39.
  12. Сухенко В. Ю., Сухенко Ю. Г. Ступінь подрібнення та його вплив на якість в’яленої та напівкопченої продукції. - C. 40-42.
  13. Abstract and References. - C. 43-46.
2013
№ 5(10) (65)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського