Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24319/2018/2-1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Бізнес-навігатор
: наук.-вироб. журн..- Херсон
Bìznes-navìgator

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Zhuravlova Yu. O. Human development: regional measurement. - C. 7-12.
  4. Черняєва А. О. Мінімальні норми державного регулювання доходів домогосподарств: ефективність та удосконалення. - C. 13-17.
  5. Бірюк С. О. Вітчизняні корпорації на глобальному ринку акцій: оцінка стратегічних перспектив. - C. 18-22.
  6. Pashchenko O. V. Implementation mechanism of the countries’ investment strategies in the context of international trade regionalization. - C. 22-26.
  7. Петренко Н. О. Принципові засади формування інноваційного середовища транспортно-інфраструктурних логістичних потоків. - C. 27-31.
  8. Шевцов Є. Д. Комунікаційні аспекти побудування національного бренду України. - C. 32-35.
  9. Аніщенко О. В. Річковий транспорт України: сучасний стан та економічні перспективи розвитку. - C. 36-41.
  10. Антонюк Н. А. Механізм антикризового регулювання національної економіки в умовах децентралізації. - C. 41-45.
  11. Дудченко В. В., Морозов Р. В., Чекамова О. І. Формування інноваційного потенціалу науково-інноваційної діяльності в галузі рисівництва України. - C. 46-49.
  12. Касьяновський Є. В. Визначення взаємозв’язку між інвестиціями в реальний сектор та результатами його функціонування. - C. 50-54.
  13. Лозовська Н. М., Рожко З. П., Струс Л. А. Тенденції виробництва та споживання м’яса і м’ясопродуктів в Україні (на прикладі Вінницької області). - C. 54-58.
  14. Мельник В. В. Подальші шляхи процесу кластеризації в умовах європейської інтеграції України. - C. 59-62.
  15. Морозов Р. В., Морозов О. В., Морозова О. Г., Морозова О. С. Концептуальні засади формування системи стратегічного управління розвитком рисівництва в Україні. - C. 62-65.
  16. Палагута С. С. Особливості застосування комунікативних технологій щодо зв'язку органів державної влади і громадськості. - C. 66-69.
  17. Пилявець В. М., Сисоєва І. М. Економічний потенціалу олієжирового підкомплексу України та шляхи його розвитку. - C. 70-74.
  18. Sydorchuk O. H. The international regulatory basis for social security. - C. 74-79.
  19. Слюсаренко А. В. Public Relations у сфері вищої освіти України. - C. 80-83.
  20. Тимошенко М. М. Формування інституціонального середовища реалізації стратегії сталого сільського розвитку. - C. 84-90.
  21. Черкасова Т. І., Шишман Н. В. Проблеми забезпечення ефективності модернізації комунальної теплоенергетики. - C. 91-94.
  22. Чугрій Н. А. Інноваційна діяльність наукових установ України: реалії та перспективи. - C. 95-99.
  23. Авдієнко Я. А., Зіньковська Д. В. Імплементація в систему субконтрактних відносин аналітично-маркетингової складової. - C. 100-105.
  24. Бердар М. М. Динаміка виробництва продукції підприємств харчової промисловості та ступінь задоволення в ній потреб внутрішнього ринку. - C. 106-111.
  25. Веремеєнко О. О. Енергоефективність на засадах інноваційного розвитку підприємств машинобудування. - C. 111-114.
  26. Волянська-Савчук Л. В., Царук В. Ю. Використання сучасних комп’ютерних та інформаційних технологій в розвитку корпоративної культури на підприємстві. - C. 114-118.
  27. Горета Л. В. Визначення конкурентних позицій машинобудівних підприємств Сумської області на вітчизняному ринку промислового насособудування. - C. 119-124.
  28. Завідна Л. Д. Генерування альтернативної стратегії розвитку підприємства готельного господарства. - C. 125-129.
  29. Кавтиш О. П., Канар М. О. Наукові підходи до сутності управління фінансовим потенціалом підприємства. - C. 130-132.
  30. Калєнік К. В. Інтегрований підхід до оцінювання рівня реалізації конкурентного потенціалу підприємства ресторанного господарства. - C. 133-138.
  31. Клименко Л. В., Альошкіна Л. П., Пітель Н. Я. Стратегія мінімізації дестабілізуючого впливу експортних загроз на господарську діяльність вітчизняних аграрних формувань. - C. 138-143.
  32. Коленда Н. В. Методичні підходи до оцінювання дієвості управління ризиками підприємства в умовах забезпечення соціально-екологічно-економічної безпеки. - C. 144-148.
  33. Вихідні дані.
2018
Вип. 2-1 (45)

 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського