РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (34)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.10$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Ладанівський Р. І. Гігієнічна експертиза харчових продуктів. — Л., 2000
2.
Ветеринарно-санітарна експертиза харчових продуктів в Україні; Законодавчі та нормативні документи ветеринарної медицини : Допов. 2003 р. — Л.: Леонорм, 2004 - (Нормат. база п-ва).
3.

Дубініна А. А. Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення : підруч. для студ. ВНЗ. — К.: Професіонал, 2007
4.

Чмиленко Ф. О. Хімічний контроль якості харчових продуктів : навч. посіб. — Д., 2006
5.

Смірнов В. С. Оперативний контроль іонів металів у рідинах. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Сухарева О. Ю. Апробація методик визначення алюмінію в продуктах харчування, продовольчій сировині та питній воді. — 2005 // Наук. вісн. Ужгород. ун-ту. Сер. Хімія.
7.

Смірнов В. С. Електричні характеристики як об'єкти ідентифікації рідин з солями металів. — 2005 // Харч. пром-сть.
8.

Проданчук Н. Г. Оценка пригодности методик и неопределенность результатов измерений методами количественного химического анализа, применяемыми для санитарно-эпидемиологической экспертизы пищевых продуктов и сопутствующих материалов. — 2006 // Системи оброб. інформації.
9.

Столярчук П. Г. Використання статистичних методів для визначення оптимального об'єму контролю за критичними контрольними точками (КТК). — 2008 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
10.

Блюм Я. Б. Впровадження методів оцінки наявності та вмісту генетично модифікованих компонентів у продуктах харчування, кормах і парфюмерно-косметичних виробах. — 2008 // Наука та інновації.
11.

Водолазський В. М. Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах : автореф. дис... канд. техн. наук. — Луганськ, 2008
12.

Євлаш В. В. Санітарно-гігієнічна експертиза товарів народного споживання : навч. посіб. — Х., 2011
13.

Бойко О. В. Ризики впливу генетично модифікованих організмів на здоров'я людини. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
14.

Пригара І. О. ГМО - економічний виграш ціною здоров'я?. — 2011 // Наук. вісн. Черніг. держ. ін-ту економіки і упр. Сер. Економіка.
15.

Гаврилін П. М. Експертиза та контроль якості продуктів харчування : навч.-метод. посіб. з напряму підготов. "Ветеринарна медицина". — Д., 2012
16.

Мельничук С. Д. Актуальні проблеми контролю залишків пестицидів у сировині олійно-жирової галузі України // Агроекол. журн.. - 2011. - № 2.
17.

Ковальчук Л. Є. Трансгенні організми і проблеми генетичної безпеки // Галиц. лікар. вісн.. - 2008. - 15, № 2.
18.

Смик Н. І. Комбінований сорбційно-спектрофотометричний метод визначення меламіну // Вісн. Черкас. ун-ту. Сер. Хім. науки. - 2014. - Вип. 14.
19.

Курець О. О. ГМО та дитяче харчування: думка батьків // Перинатология и педиатрия. - 2014. - № 2.
20.

Похилько С. Ю. Детекція трансгенної сої у вітчизняних харчових продуктах та сортозразках, які вирощуються в Україні // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2014. - № 787.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського