РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (65)Автореферати дисертацій (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л981$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 47
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Тимченко В. К. Технология майонезов, салатных соусов и дрессингов : учеб. пособие для студ. — Х., 2007
2.

Фролова Н. Е. Технологічні прийоми оброблення природних носіїв аромату для підвищення їхньої функціональності. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Фролова Н. Е. Інструментальний комплекс розпізнавання і планування органолептичного образу ароматизатора. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Фролова Н. Е. Дослідження пряноароматичної сировини як джерела ароматичних речовин у технології натуральних ароматизаторів. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Фролова Н. Е. Отримання натурального ароматизатора з ефірної олії кропу як функціональної складової продуктів оздоровчого харчування. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Дубова Г. Є. Кріоконцентрування рідких натуральних ароматичних речовин. — 2009 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
7.

Швень О. М. Метод вилучення жирової фракції з низькокалорійних майонезів. — 2008 // Харч. пром-сть.
8.

Аргатенко Т. В. Очистка стічних вод маргарино-майонезного виробництва від жирових забруднень : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.23.04. — К., 2002
9.

Бичков Я. М. Розробка апарата та дослідження процесу обробки пряно-ефірної сировини при розрідженні з НВЧ-енергопідводом : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2005
10.

Ільдірова С. К. Розробка технології виробництва майонезів із використанням амаранту багряного : Автореф. дис... канд. екон. наук: 05.18.16. — Х., 1999
11.

Афанасьєва В. А. Товарознавча оцінка антиоксидантних фітодобавок з натуральних прянощів та майонезів на їх основі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2001
12.

Упатова О. І. Удосконалення технології виробництва соусів емульсійного типу : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1999
13.

Макаренко О. Г. Формування якості порошкоподібних С-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2006
14.

Литвиненко О. А. Технологія харчового шроту з безлушпинного ядра насіння соняшнику : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06. — Х., 2010
15.

Пархоменко В. Д. Дослідження технологічного процесу виробництва майонезу на диспергаторі ударної дії. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
16.

Некрасов П. О. Дослідження фізіологічного впливу майонезу, виготовленого на основі діацилгліцеринової олії. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
17.

Снєжкін Ю. Ф. Сушіння м'яти на конвективних сушильних установках. — 2010 // Харч. пром-сть.
18.

Ободович А. Н. Энергосберегающая технология приготовления майонеза с применением метода дискретно-импульсного ввода энергии. — 2009 // Пром. теплотехника.
19.

Некрасов П. О. Особливості структурно-механічних характеристик майонезів функціонального призначення. — 2012 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
20.

Жукевич О.  Виробництво та споживання соусів в Україні. — 2012 // Товари і ринки.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського