РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (22)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л965.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.

Пухляк А. Г. Технологія згущеного молока з використанням нетрадиційної сировини. — 2004 // Харч. пром-сть.
2.

Басок Б. И. Интенсификация технологии производства сгущенного молока с сахаром посредством роторно-пульсационных аппаратов. — 2005 // Пром. теплотехника.
3.

Кочубей О. В. Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04. — К., 2000
4.

Дідух Н. А. Розробка технології згущеного молока геродієтичного призначення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 1998
5.

Пухляк А. Г. Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
6.

Скорченко Т. А. Дослідження розмірів кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока з глюкозно-фруктозними сиропами. — 2011 // Харч. пром-сть.
7.

Скорченко Т.  Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами. — 2012 // Товари і ринки.
8.

Шпачук Л. В. Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на консистенцію згущеного вареного молока // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 46.
9.

Рябоконь Н. В. Підвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукром // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
10.

Калинина Е. Д. Динамика кислотности гидролизованных сгущенных консервов с сахаром в процессе хранения // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
11.

Рябоконь Н. В. Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2015
12.

Арсеньєв В. М. Застосування рідинно-парового ежектора для рекомпресії вторинної пари вакуумних випарних установок // Энергосбережение. Энергетика. Энергоаудит. - 2013. - № 2.
13.

Калініна О. Д. Розробка технології молока гідролізованого згущеного : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — О., 2012
14.

Рябоконь Н. В. Актуальність введення згущених молочних консервів з плодово-ягідними сиропами до добового раціону харчування військовослужбовців // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
15.

Кузьмін О. В. Розробка методу комплексної кількісної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
16.

Лементар С. Ю. Моделювання процесу розпилення молока дисками з різними конструкціями сопел // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
17.

Кравченко М. Ф. Підвищення харчової цінності пряників за рахунок внесення добавок з рослинної сировини // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського