РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (29)Автореферати дисертацій (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л914$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Найченко В. М. Свіжі плоди суниці можна зберігати. — 1999 // Садівництво.
2.
Энергопотребление при замораживании винограда и его хранении. — Ялта, 2007
3.

Осокіна Н. М. Придатність заморожених плодів чорної смородини для переробки. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
4.

Герасимчук О. П. Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки : автореф. дис... канд. с.-г. наук : 06.01.15. — Умань, 2009
5.

Кюрчева Л. М. Обгрунтування критеріїв придатності столового винограду до низькотемпературного заморожування : Автореф. дис... канд. с.-г. наук. — К., 2007
6.

Селютіна Г. А. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2001
7.

Осокіна Н. М. Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування : автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 06.01.15. — Умань, 2007
8.

Лисиця О. Ю. Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Х., 2011
9.

Малкіна В. М. Моделювання процесу деформації у ягоді винограду при заморожуванні. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
10.

Одарченко А.  Зміни анатомічної будови заморожених ягід залежно від попередньої обробки. — 2012 // Товари і ринки.
11.

Одарченко Д. М. Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів на основі журавлини та калини // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 4/10.
12.

Малюк Л. П. Технології продуктів харчування з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі плодів та ягід : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2014
13.

Хомич Г. Фенольні сполуки ягід чорниці та їхні зміни у процесі переробки // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2016. - Вип. 73.
14.

Заморська І. Вміст токсичних елементів в ягодах суниці садової та продуктах переробки з них // Техн. науки та технології. - 2017. - № 4.
15.

Заморська І. Л. Вплив тривалості затримки з охолодженням на природні втрати маси ягід суниці // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
16.

Khomych G. Study of the chemical composition of cranberry and the use of berries in food technology // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 6/11.
17.

Dubinina A. Effect of the parameters of rhubarb and gooseberry treatment on the formation of color // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 6/11.
18.

Заморська І. Поліпшення консистенції заморожених пюреподібних сумішей на основі пюре суничного // Техн. науки та технології. - 2018. - № 1.
19.

Jgenti M. Effect of methyl jasmonate, salicylic acid and ascorbic acid on quality parameters of strawberry (Fragaria x ananassa Duch) fruit during cold storage // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 3.
20.

Заморська І. Оцінка технологічних властивостей ягід суниці садової // Техн. науки та технології. - 2018. - № 2.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського