Бази даних


Журнали та продовжувані видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
 Знайдено в інших БД:Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74806<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
Ж74806
 
РЕСТОРАННИЙ І ГОТЕЛЬНИЙ КОНСАЛТИНГ. ІННОВАЦІЇ : наук. зб. / Київ. нац. ун-т культури і мистецттв ; редкол.: М. Поплавський (голов. ред.) [та ін.]. - Київ : Вид. цент КНУКІМ, 2018 . - Назва обкл. парал. англ. -Назва на дод.тит.аркуші: Restaurant and hotel consulting. Innovations. -Назва на дод.тит.аркуші (до 2023 р.): Ресторанный и гостиничный консалтинг. Инновации.- Отримується з 2018.
Ред. : Амірасланов Т.Ред. : Антоненко І.Ред. : Верезомська І.Ред. : Гжебик М.Ред. : Глонті В.Ред. : Гончар Л.Ред. : Грищенко І.Голов. ред. : Дейниченко Г.Ред. : Дімітров І.Ред. : Земліна Ю.Ред. : Калачова І. В.Ред. : Карягін Ю.Ред. : Клапків Ю.Ред. : Клапчук В.Ред. : Корецька І.Ред. : Корзун В.Ред. : Малюк Л.Ред. : Манов М.Ред. : Некаті С.Ред. : Нукдет Т.Ред. : Пересічна С.Голов. ред. : Пересічний М. І.Ред. : Пивоваров П.Ред. : Полінкевич О.Голов. ред. : Поплавський М. М.Ред. : Ракша Н.Ред. : Русавська В.Ред. : Свідло К.Голов. ред. : Сіройч З.Ред. : Солоха Д.Ред. : Сукманов В. О.Ред. : Таубер Р., Д.Ред. : Тонких О.Ред. : Тринчук В.Ред. : Тюрікова І.Ред. : Уніч Д.Ред. : Хомічак Л.Ред. : Черевко О. - ISSN 2616-7468. - ISSN 2617-9504

Наявні надходження за: 2018–2023 Останнє надходження: 2023 : №  2



Анотація: “Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації” (англ. “Restaurant and hotel consulting. Innovations”) – науковий журнал, засновано у 2018 р. Київським національним університетом культури і мистецтв.
Журнал публікує статті з висвітлюванням основних напрямів розвитку ресторанної та готельної справи, а саме: харчові технологіі, стратегічний та інноваційний розвиток закладів готельно-ресторанного бізнесу; актуальні питання кулінарології, еногастрономії, кулінарної етнології та сервісології; теоретичні та практичні аспекти впровадження харчових технологій функціонального призначення; питання екології харчування та надання готельно-ресторанних послуг; економіка, маркетинг, менеджмент, конкурентоспроможність, сучасні інформаційні та комунікативні технології в готельно-ресторанній справі.
Періодичність: 2 рази на рік.



 Електронна версія видання в "Науковій періодиці України" 
РОКИ:
2018 2019 2020 2021 2022 2023

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:

  Сайт видання,

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського