Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (14)Наукова періодика України (21)
Пошуковий запит: (<.>A=Рудик П$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.
ВА566700

Конспекти лекцій " Україна в складі Російської й Австро-Угорської імперій" і "Національно-визвольні рухи (кінець XVIII - початок XX ст.) з дисципліни "Історія України" [Текст] : для студ. усіх спец. денної та заоч. форм навчання / Український держ. ун-т харчових технологій ; авт.-уклад. П. А. Рудик, П. М. Шморгун. - К. : УДУХТ, 1995. - 80 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рудик, П. А. (авт.- уклад.); Шморгун, П. М. (авт.- уклад.); Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р95017

Конституційне (державне) право зарубіжних країн [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів спеціальностей 7.050107 "Економіка підприємства" спеціалізації "Економіка і право" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. П. А. Рудик. - К. : НУХТ, 2002. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рудик, Петро Андрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р97183

Теорія держави і права [Текст] : метод. вказівки до виконання контрольних робіт для студ. спец. 7.050107 "Економіка підприємства" спеціалізації "Экономіка і право" заоч. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. П. А. Рудик. - К. : НУХТ, 2002. - 10 с. - Бібліогр.: с.10.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рудик, Петро Андрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р95730
Рудик, Петро Андрійович.
Українська культура першої половини ХІХ століття [Текст] : конспект лекцій з дисципліни "Українська та зарубіжна культури" для студ. усіх спец. денної та заочної форми навчання / П. А. Рудик ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002. - 47 с. - Бібліогр.: с. 46-47

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА654609
Рудик, Петро Андрійович.
Порівняльний аналіз президентського і парламентського законопроектів про внесення змін до Конституції України [Текст] / П. А. Рудик. - К. : Атіка, 2004. - 164 с. - Бібліогр.: с. 156-162. - ISBN 966-326-061-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд
Національна юридична бібліотека

6.
ВА654591
Рудик, Петро Андрійович.
Роль інтелігенції в національно-культурному відродженні України (перша половина ХІХ ст.) [Текст] / П. А. Рудик. - К. : НУХТ, 2003. - 94 с. - Бібліогр.: с. 91-92. - ISBN 966-612-028-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА681969
Рудик, Петро Андрійович.
Конституційна реформа в Україні: проблеми та перспективи [Текст] / П. А. Рудик. - К. : Атіка, 2006. - 256 с. - Бібліогр.: с. 222-230. - ISBN 966-326-176-5
З дарч. написом від авт.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
Р108386

Конституційне право України [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 6.050100 "Економіка підприємства" спеціалізація "Економіка і право", напряму 0501 "Економіка і підприємництво" ден. та заоч. форм навч. / уклад. П. А. Рудик ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 22 с. - Бібліогр.: с. 20-22

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рудик, Петро Андрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВС41873

Культурологія: теорія та історія культури [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / І. І. Тюрменко [та ін.] ; ред. І. І. Тюрменко ; Національний ун-т харчових технологій. - 2-е вид., перероб. та доп. - К. : Центр навчальної літератури, 2005. - 368 с.: іл. - Бібліогр.: в кінці розд. - ISBN 966-364-064-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Тюрменко, І. І.; Буравченкова, С. Б.; Рудик, П. А.; Береговий, С. І.; Кобилянський, Є. Е.; Тюрменко, І. І. (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
Р106956

Правознавство [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. усіх спец. денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. П. А. Рудик, Г. В. Олексієнко. - К. : НУХТ, 2006. - 30 с. - Бібліогр.: с. 26-29

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рудик, Петро Андрійович (уклад.); Олексієнко, Галина Володимирівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА712000
Рудик, Петро Андрійович.
Коментар до конституційних змін [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / П. А. Рудик. - К. : Центр учбової літератури, 2008. - 218 с. - Бібліогр.: с. 141-142. - ISBN 978-966-364-558-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВС47929
Рудик, Петро Андрійович.
Коментар до конституційних змін [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / П. А. Рудик. - 2-ге вид., переробл. та доп. - К. : Центр учбової літератури, 2009. - 304 с. - ISBN 978-966-364-950-4
З дарчим написом автора.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВС49724

Культурологія: теорія та історія культури [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / І. І. Тюрменко [та ін] ; за ред. проф. І. І. Тюрменко. - Вид. 3-тє, переробл. та доп. - К. : Центр учбової літератури, 2010. - 369 с. : іл. - Бібліогр. у кінці тем. - 700 прим. - ISBN 978-611-01-0000-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тюрменко, Ірина Іванівна; Буравченкова, Світлана Борисівна; Рудик, Петро Андрійович; Береговий, Сергій Ігоревич; Кобилянський, Євген Едуардович; Колосюк, Валерій Олександрович; Левицька, Надія Миколаївна; Терес, Наталія Володимирівна; Рогожа, Марія Михайлівна; Сторожик, Іван Іванович; Тюрменко, Ірина Іванівна (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

14.
Р119630

Історія держави і права України [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрол. роботи для студ. за напрямом підготов. 6.030504 "Економіка підприємства" спеціалізації "Економіка і право" ден. форми навчання та другої вищ. освіти / Нац. ун-т харч. технологій ; уклад. Рудик П. А. - К. : НУХТ, 2011. - 23 с. - Бібліогр.: с. 17-23. - 60 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рудик, Петро Андрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА762843
Рудик, Петро Андрійович.
Основи теорії держави [Текст] : навч. посіб. / П. А. Рудик ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Алерта, 2013. - 206 с. : рис. - Бібліогр.: с. 154-159. - 500 прим. - ISBN 978-617-566-154-3
З дарчим написом НБУВ від авт.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд
Національна юридична бібліотека

16.
ВА802041
Рудик, Петро Андрійович.
Теорія держави: основні теорії, концепції, підходи до вивчення [Текст] : навч. посіб. / П. А. Рудик ; Нац. ун-т харч. технологій. - 2-ге вид., перероб. та допов. - Київ : Алерта, 2015. - 287 с. - Бібліогр.: с. 221-227. - 500 прим. - ISBN 978-617-566-305-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського