Пошуковий запит: (<.>U=Л95-101$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. | ДС61038 Гончарова, Дина Николаевна. Использование электрофизических свойств молока для определения содержания жира и белка при первичной обработке молока на животноводческих фермах и комплексах [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / Гончарова Дина Николаевна ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 1998. - 207 л. - л.147-154Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Таврическая государственная агротехническая академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС79918 Шолудько, Ярослав Васильович. Обгрунтування параметрів аналізатора жирності молока відцентрового типу [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Я.В.Шолудько ; Львівський держ. аграрний ун-т. - Л., 2003. - 193 арк.: іл. - арк. 143-152Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Львівський державний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА304267 Гончарова, Діна Миколаївна. Використання електрофізичних властивостей молока для визначення вмісту жиру та білка при первинній обробці молока на тваринницьких фермах і комплексах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / Гончарова Діна Миколаївна ; Таврійська держ. агротехнічна академія. - Мелітополь, 1999. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Таврійська державна агротехнічна академія (Мелітополь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА324140 Шолудько, Ярослав Васильович. Обгрунтування параметрів аналізатора жирності молока відцентрового типу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Шолудько Ярослав Васильович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2003. - 17 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
|
5. | ВА625649 Александров, Станислав Николаевич. Повышение качества молока и продуктивности коров в Донецком регионе [Текст] : метод. рекомендации / С. Н. Александров. - Донецк : Агентство "Мультипресс", 2000. - 102 с. - Библиогр.: с. 98-100. - ISBN 966-519-065-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ4557 ДСТУ ISO 488:2007 Молоко. Визначання масової частки жиру. Жироміри Гербера (ISO 488:1983, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 11 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ІВ213440 Technologies of food products on the base of milk protein [Text] : the monograph / F. Pertsevyi, P. Hurskyi, S. Yurchenko [a. o.] ; Kharkiv State univ. of food technology and trade [a. o.]. - Kharkiv ; Wroclaw ; San Sebastian : [s. n.], 2009. - 204 p. : fig., tab. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-405-039-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Pertsevyi, Fedir; Hurskyi, Petro; Yurchenko, Svitlana; Polevych, Vitaliy; Savgira, Yuriy; Kharkiv State university of food technology and trade; National university of food technology; Wroclaw university of economics; San Sebastian Transucrania, S. A.
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ7062/1 Молоко та молочні продукти. Визначення залишків хлорорганічних сполук (пестицидів) [Текст]. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014 . - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ ISO 3890-1:2007. Загальні поняття та методи екстрагування (ISO 3890-1:2000, IDT). - Чинний від 2009-01-01. - Київ, 2014. - IV, 14 с. : табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ7062/2 Молоко та молочні продукти. Визначення залишків хлорорганічних сполук (пестицидів) [Текст]. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014 . - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ ISO 3890-2:2007. Контрольні методи очищення первинних екстрактів та підтвердження очищення (ISO 3890-2:2000, IDT). - Чинний від 2009-01-01. - Київ, 2014. - IV, 24 с. : табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ8156/1 Молоко. Визначення вмісту казеїнового азоту [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016 . - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ ISO 17997-1/IDF 29-1:2009. Опосередкований метод (контрольний метод) (ISO 17997-1/IDF 29-1:2004, IDT). - Чинний від 2011-01-01. - 2016. - IV, 7 с. - Бібліогр.: с. 6.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ8817 ДСТУ 8059:2015 Продукти молочні. Визначення вмісту лактози та галактози спектрометричним методом [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ9261 ДСТУ ISO 20128/IDF 192:2015 Продукти молочні. Визначення ймовірної кількості Lactobacillus acidophilus на селективному середовищі методом підрахування колоній, інкубованих за температури 37°С (ISO 20128:2006 (IDF 192:2006), IDT) [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ9733 ДСТУ ISO 18252/IDF 200:2009 Жир молочний зневоднений. Визначення складу стерину методом газорідинної хроматографії. Практичний метод (ISO 18252:2006/IDF 200:2006, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 11 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ІВ225763 Wüst, Johannes Michael. Gerichtete und ungerichtete massenspektrometrische Analytik von thermisch induzierten Proteinmodifikationen in Milch [Text] : Diss. / Johannes Michael Wüst ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Friedrich-Alexander-Univ. Erlangen-Nürnberg. - Nürnberg, 2018. - XIV, 239 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 219-239Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Friedrich-Alexander-Universität (Erlangen-Nürnberg). Naturwissenschaftlichen Fakultät
Видання зберігається у :
Основний фонд
|