Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (27)
Пошуковий запит: (<.>U=Л95-101<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.
ІВ213440

Technologies of food products on the base of milk protein [Text] : the monograph / F. Pertsevyi, P. Hurskyi, S. Yurchenko [a. o.] ; Kharkiv State univ. of food technology and trade [a. o.]. - Kharkiv ; Wroclaw ; San Sebastian : [s. n.], 2009. - 204 p. : fig., tab. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-405-039-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Pertsevyi, Fedir; Hurskyi, Petro; Yurchenko, Svitlana; Polevych, Vitaliy; Savgira, Yuriy; Kharkiv State university of food technology and trade; National university of food technology; Wroclaw university of economics; San Sebastian Transucrania, S. A.

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ІВ225763
Wüst, Johannes Michael.
Gerichtete und ungerichtete massenspektrometrische Analytik von thermisch induzierten Proteinmodifikationen in Milch [Text] : Diss. / Johannes Michael Wüst ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Friedrich-Alexander-Univ. Erlangen-Nürnberg. - Nürnberg, 2018. - XIV, 239 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 219-239

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Friedrich-Alexander-Universität (Erlangen-Nürnberg). Naturwissenschaftlichen Fakultät

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського