ВА867581

Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : лаб. практикум / [І. Ф. Малежик та ін.] ; за ред. проф. І. Ф. Малежика ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2016. - 246 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 244. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-179-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Малежик, Іван Федорович; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Шевченко, Олександр Юхимович; Мельник, Людмила Миколаївна; Марценюк, Олександр Степанович; Кулінченко, Віталій Романович; Задніпряний, Віктор Андрійович; Немирович, Петро Михайлович; Зоткіна, Лариса Василівна; Копиленко, Анатолій Васильович; Карлаш, Юрій Васильович; Мисюра, Тарас Григорович; Бодров, Віктор Семенович; Дубковецький, Ігор Володимирович; Попова, Наталія Вікторівна; Запорожець, Юлія Владиславівна; Ткачук, Наталія Андріївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Мотуз, Ігор Костянтинович; Малежик, Іван Федорович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд