|
ВА861205 Зайдан, Джордж. Інгредієнти. Справжній склад того, що ми їмо й наносимо на шкіру [Текст] / Джордж Зайдан ; [пер. з англ. І. Возняк]. - Харків : Віват, 336. - 329, [5] с. : іл. - (Актуальна тема). - Пер. изд. : Ingredients: The Strange Chemistry of What We Put in Us and on Us / George Zaidan. - New York, 2020. - 1100 прим. - ISBN 978-966-982-741-8 (укр.). - ISBN 978-617-690-089-4 (серія). - ISBN 9781524744274 (англ.) Дод. тит. арк. англ.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Анотація: Наше повсякденне життя у всьому різнобарв’ї ритуалів споживання — це ярмарок інгредієнтів. Важко визначити, де ховається істина про те, що потрапляє до нашого організму. Чи справді продукти з барвниками та консервантами підштовхують нас до могили? Чому всі так ненавидять кофеїн? Великий термін придатності у продуктів — добре чи погано? Кваліфікований хімік і популяризатор ненудної науки Джордж Зайдан пропонує цікаве дослідження: що ми їмо, п’ємо, чим дихаємо і як найрізноманітніші речовини (від кофеїну до ГМО) впливають на організм.
Дод. точки доступу: Возняк, Ігор (пер.); Zaidan, George
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|