Р137621

Застосування мікробних консервантів у консервуванні вологого плющеного зерна кукурудзи [Текст] : наук.-метод. рек. / [уклад.: Н. О. Краченко, Л. В. Божок, М. Г. Передерій] ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т с.-г. мікробіології та агропром. вир-ва. - Чернігів : Брагинець О. В. [вид.], 2019. - 30 с. : рис. - Бібліогр.: с. 26-30. - 50 прим. - ISBN 978-617-7570-54-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Краченко, Н. О. (уклад.); Божок, Л. В. (уклад.); Передерій, М. Г. (уклад.); Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва (Чернігів)

Видання зберігається у :
Основний фонд