В356715/2
Товарознавство харчових продуктів. Розділ "Кондитерські товари". Додатки до методичних вказівок [Текст] : до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спец. 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" (ден. та заоч. форм навчання) : [в 2 ч.] / [уклад.: І. В. Сирохман та ін.] ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017.
Ч. 2. - 2017. - 83 с. : табл. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, І. В. \уклад.\; Лозова, Т. М. \уклад.\; Давидович, О. Я. \уклад.\; Палько, Н. С. \уклад.\; Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд