|
В356715/1 Товарознавство харчових продуктів. Розділ "Кондитерські товари". Додатки до методичних вказівок [Текст] : до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спец. 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" (ден. та заоч. форм навчання) : [в 2 ч.] / [уклад.: І. В. Сирохман та ін.] ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. Ч. 1. - 2017. - 71 с. : рис., табл. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, І. В. \уклад.\; Лозова, Т. М. \уклад.\; Давидович, О. Я. \уклад.\; Палько, Н. С. \уклад.\; Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|