ВА787796

Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів [Текст] : матеріали II-ої Міжнар. наук.-практ. конф., 23 груд. 2014 р. / Укоопспілка, Львів. комерц. акад., Товарознав.-комерц. ф-т, Каф. товарознавства продовол. товарів ; [редкол. : П. О. Куцик та ін.]. - Львів : Растр-7, 2014. - 273 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим. - ISBN 978-617-7045-65-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Куцик, П. О. (ред.); Сирохман, І. В. (ред.); Родак, О. Я. (ред.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія. Товарознавчо-комерційний факультет; "Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів", міжнародна науково-практична конференція (2 ; 2014)

Видання зберігається у :
Основний фонд